غیر فعالسازی افزونه ها بدون دسترسی به مدیریت وردپرس

خانه / وبلاگ / هک وردپرس / غیر فعالسازی افزونه ها بدون دسترسی به مدیریت وردپرس
5 / 5
1
disable-plugins

غیر فعالسازی افزونه ها بدون دسترسی به مدیریت وردپرس

5 / 5
1

بعضی مواقع هنگام عیب یابی، ممکن است که لازم باشد تا افزونه ها و قالب ها را تک تک غیر فعالسازی نمایید. اتفاقی که بدتر است و ممکن است برای شما نیز اتفاق بی افتد آن است که شما نتوانید وارد محیط ادمین خود شوید تا آنها را غیر فعال نمایید. اگر با ارور هایی مانند ارور صفحه سفید (white screen) مواجه شده باشید. در این صورت متوجه خواهید شد که منظور ما چیست. در این مطلب از مقالات آموزش وردپرس شما آمورش خواهید دید تا بدون دسترسی به محیط ادمین بتوانید به غیر فعالسازی افزونه ها و قالب های سایت خود بپردازید.

در چه زمانی به غیر فعالسازی افزونه ها نیاز داریم؟

بعضی مواقع ممکن است که با ارور هایی در سایت خود مواجه شویم که عامل آن یک افزونه و یا یک تابع خاص در یک قالب وردپرس میتواند باشد. خب در چنین مواقعی باید دست به غیر فعالسازی تک به تک افزونه ها بزنیم تا افزونه مشکل دار را پیدا کنیم. انجام این کار از طریق محیط ادمین وردپرس کار بسیار ساده ای است، اما در بعضی مواقع ممکن است که توانایی دسترسی به محیط ادمین را نداشته باشیم، خب در این شرایط نمیتوان به سادگی این ارور را رفع کرد. در این مواقع دو راه داریم که میتوانیم با استفاده از آن این مشکل را رفع کنیم:

  1. استفاده از FTP
  2. استفاده از phpMyAdmin

خب در ادامه این دو گزینه را بررسی خواهیم کرد و به شما عزیزان آنها را آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مطلب پیشنهادی  نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه

غیر فعالسازی افزونه ها با استفاده از FTP

در این روش باید از یک نرم افزار کلاینت FTP استفاده نمایید که ما استفاده از FileZilla را به شما پیشنهاد میکنیم، برای آشنایی با نحوه استفاده از نرم افزار های FTP کلاینت میتوانید به مطلب ” بهترین FTP کلاینت های مک و ویندوز” مراجعه کنید. همچنین میتوانید از Cpanel هاست خود استفاده نمایید. پس از ورود به سی پنل کافیست وارد آیتم مدیریت فایل ها شوید و سپس وارد فولدر wp-content شوید.

wpcontent-ftpview

در این پوشه، یک پوشه با نام plugins وجود دارد که تمام افزونه های وردپرس در آن ذخیره میشوند. نام آن پوشه را به هر نامی که میخواهید تغییر دهید، برای مثال: plugins.deactivated.

renamepluginsfolder

اکنون مشاهده خواهید نمود که افزونه های شما غیر فعال شده اند. خب این روش زمانی استفاده میشود که شما دسترسی به صفحه ادمین نداشته باشید و مشکل از یکی از افزونه ها باشد. اکنون هر وقت که خواستید میتوانید نام پوشه را به حالت قبل بازگردانید و از افزونه های خود استفاده نمایید.

غیر فعالسازی تمام افزونه ها با استفاده از phpMyAdmin 

غیر فعالسازی افزونه ها از طریق FTP کلاینت کار ساده ای است اما شما میتوانید این کار را نیز از طریق phpMyAdmin انجام دهید. برای شروع وارد سی پنل هاست خود شوید و بر روی آیتم phpMyAdmin در بخش دیتابیس کلیک کنید.

cpanel-phpmyadmin

با انجام این کار phpMyAdmin در یک صفحه جدید اجرا خواهد شد. در این بخش باید دیتابیس خود را انتخاب نمایید. اگر آن را انتخاب ننمایید نخواهید توانست تا جداول دیتابیس سایت خود را مشاهده نمایید.

مطلب پیشنهادی  افزودن فونت به ویرایشگر وردپرس

phpmyadmindbview

همانطور که مشاهده میکنید تمام جداول در دیتابیس دارای پیشوند wp هستند. بر روی جدول wp-options کلیک کنید. در این جدول گزینه های زیادی را مشاهده خواهید نمود. شما باید گزینه active-plugins را پیدا کنید و بر روی لینک Edit کلیک کنید.

editoption

در صفحه جدید نیاز خواهید داشت تا مقدار فیلد option-value را به “a:0:{}” تغییر دهید و بر روی دکمه Go کلیک نمایید تا تغییرات ذخیره شوند.

resetplugins

به همین سادگی شما توانستید با استفاده از این روش ها بدون دسترسی به صفحه ادمین افزونه های خود را غیر فعالسازی نمایید. اگر روش دیگری نیز میشناسید میتوانید آن را در دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *