الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

خانه / سئو / آموزش سئو / الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند
5 / 5
1
الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

5 / 5
1

تاریخچه الگوریتم گوگل پاندا

الگوریتم گوگل پاندا در اوایل سال 2011 میلادی توسط گوگل راه اندازی شد. این الگوریتم در ابتدا کشاورز یا Farmer نام داشت و هدف آن از ابتدا نبرد کردن و همچنین دادن امتیاز های منفی به سایت هایی بود که از محتوای های بی کیفیت و کپی استفاده می کردند و در مقابل دادن امتیاز به سایت هایی که مطالب خوب و با کیفیت به انتشار می رساندند. الگوریتم گوگل پاندا همان ماه اولی که از آن بهره برداری شد بر روی بیش از 12 درصد سایت های تاثیر گذاشته و نتایج جست و جو را تغییر داد. حال در ادامه هدف هایی که الگوریتم گوگل پاندا دارد و تاثیراتی که روی سئو سایت دارد را با یک دیگر بررسی خواهیم کرد.

الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

هدف هایی که الگوریتم گوگل پاندا دنبال می کند

گوگل پاندا سعی دارد تا نتیجه جست و جو را بهینه کند، ازاین رو موارد زیر را بررسی می کند.

محتوای تکراری :

یکی از اهدافی که الگوریتم گوگل پاندا سعی در مبارزه با آن را دارد، تولید محتوای تکراری می باشد. حتما شما نیز دیده اید که در اینترنت بسیاری از مطالب وجود دارد که تکراری می باشند و از یک سایتی کپی شده اند. مبارزه با این مشکل بر عهده الگوریتم پاندا می باشد.

محتوای بسیار کم :

پاندا برای صفحاتی که درون آن ها متن کمی وجود دارد امتیاز منفی می دهد و به مروز از صفحه جست و جوی گوگل آن صفحه را پاک می کند.

محتوای ضعیف :

برخی از صفحات نیز وجود دارند که درباره یک موضوع خاص در آن ها صحبت شده است اما تعداد کلمات آن ها بسیار کم می باشد، از این رو این صفحات نیز دچار مشکل شده و به مرور با گوگل پاندا مشکل پیدا خواهند کرد.

صفحاتی که معتبر نیستند :

برخی از سایت ها دست به انتشار مطالبی می زنند که اشتباه بوده و منبع خاصی ندارند و در نتیجه کاربر به این نوع مطالب اعتماد نکرده و از سایت بیرون می رود. در این مواقع الگوریتم گوگل پاندا برای این صفحات امتیاز منفی می دهد.

مطلب پیشنهادی  معرفی انواع تگ‌ها ، نحوه تاثیرگذاری و درجه اهمیت آن‌ها در سئو

الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

مزرعه محتوا :

سایت هایی وجود دارند که تنها هدف آن ها افزایش رتبه در گوگل می باشد، و برای این کار از گوگل کلمه کلیدی دریافت کرده و برای آن محتوای های بی ارزش تولید می کنند. این گونه سایت ها معمولا تعداد صفحات زیادی دارند و تعداد مطالب آن ها نیز از نظر گوگل زیاد می باشد از این رو گوگل پاندا با این نوع سایت ها برخورد می کند.

محتوای بی کیفیت تولید شده به وسیله کاربران :

برخی دیگر از سایت ها نیز وجود دارند که از مهمان ها مطلب قبول کرده و آن ها را منتشر می کنند. این گونه مطالب ارزش چندانی ندارد چرا که به صورت فنی بر روی آن ها کار نشده و در قدم بعد نیز دارای غلط املایی بوده و به طور کل می توان گفت که کیفیت فنی و ارزش چندانی ندارند. گوگل پاندا با این نوع سایت ها نیز برخورد کرده و با دادن امتیاز منفی رتبه آن ها را پایین می آورند.

تبلیغات بیش از حد :

برخی از صفحات وجود دارند که درون آن ها تبلیغات به تعداد بالا قرار گرفته و از محتوای ارزش مند خبری نیست، این گونه صفحات نیز مورد حمله گوگل پاندا قرار می گیرند.

آموزش قبلی ما که در مورد سئو کلاه سفید و 7 تکنیک مفید آن بود می تواند برایتان مفید باشد! از دست ندهید!

تولید محتوا جهت لینک دادن :

برخی مواقع مطالبی منتشر می شود که ارزش محتوایی بالایی ندارند و برای کاربر سودمند نیستند و تنها هدف آن ها لینک دادن به صفحات دیگر می باشد. این گونه صفحات از دیگر صفحاتی می باشد که گوگل آن ها را نمی پسندد و برای آن ها امتیاز منفی می دهد.

سایت های مسدود شده توسط کاربر :

برخی از سایت ها توسط کاربران واقعی در نتایج جست و جو گوگل مسدود (بلاک) می شوند، این گونه سایت ها ارزشی در نظر گوگل نداشته و پاندا به سرعت سراغ آن ها خواهد رفت.

الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

نداشتن ارتباط بین سایت و کلمه جست و جو شده :

برخی از سایت ها برای اینکه بتوانند تعداد بازدید های خود را بالا ببرند دست به نوشتن عنواینی می زنند که دروغ بوده و صرفا جهت تبلیغ و کشاندن کاربر به درون صفحه مورد نظر می باشند. این گونه سایت ها نیز توسط الگوریتم گوگل پاندا امتیاز منفی دریافت خواهند کرد.

مطلب پیشنهادی  چرا با وجود پنالتی نبودن در گوگل، با افت شدید رتبه سایت رو به رو هستیم؟

اطلاع از جریمه گوگل پاندا !

برای مطلع شدن از جریمه گوگل پاندا روش کاملا روشنی وجود ندارد، اما راه هایی وجود دارد که به وسیله آن ها می توان نسبت به جریمه شدن یا نشدن آن مطلع شد.

  • کاهش شدید ترافیک سایت در روز هایی که الگوریتم توسط گوگل آپدیت می شود.

پدیدار شدن رقیبی قدرت مند نیز البته در مورد بالا تاثیر گذار می باشد.

  • باید جریمه های دستی گوگل را چک کنید، تا متوحه آن دلیل افت ترافیک شوید.
  • تغییرات فصلی از موارد دیگری می باشد که در کاهش ترافیک تاثیر دارد.

هنگامی که گوگل الگوریتیمی را آپدیت می کند باید جزئیات این آپدیت را مطالعه نمایید تا متوحه این تغییرات شوید و بدانید که این تغییرات در سایت شما تاثیر گذار خواهد بود یا خیر.

الگوریتم گوگل پاندا چیست و چه اهدافی را دنبال می کند

رهایی از جریمه گوگل پاندا

چیزی که مشخص است رهایی یافتن از جریمه الگوریتم گوگل پاندا بسیار دشوار می باشد؛ اما برای اینکه در این جهت تلاش کنید تا سریع تر مشکل را بر طرف کنید باید ابتدا محتوای خود را تغییر داده و آن ها را برای کاربران ارزشمند کنید و سپس موارد زیر را اصلاح کنید.

  • دیگر مزرعه محتوا ایجاد نکنید.
  • تولید کردن محتوای جذاب و غیر کپی.
  • بررسی کردن لینک ها و تبلیغات هر صفحه.
  • چک کردن داشتن ارتباط بین آدرس لینک و کلمه لینک شده.
  • پاک کردن محتوا های تکراری در سایت.
  • ویرایش کردن محتوایی که توسط کاربران ارسال شده است.
  • استفاده کردن از نو ایندکس و نوفالو.

پیشنهاد می کنم سایر آموزش های سئو که در سایت معرفی شده است را برای بهبود و بهینه سازی سئو سایت دنبال کنید.

اگر شما هم دچار مشکل جریمه از طرف گوگل پاندا شده اید می تونید تجربه های خودتون رو در بخش نظرات با ما به اشتراک بزارید. همچنین دوستانی که قبلا جریمه شدن و بعد از این جریمه رهایی پیدا کردن می تونن مواردی که روی سایت انجام شده را برای سایر دوستان در بخش نظرات به اشتراک بذارند.

امید قنبری هستم کارشناس نرم افزار کامپیوتر که چند سال است در زمینه وب و طراحی وب فعالیت دارم و اکنون نیز در سایت دیجی وردپرس در کنار دیگر دوستان مشغول تهیه آموزش های کاربردی برای شما کاربران عزیز می باشم
اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *