آموزش کامل استفاده از کنسول گوگل در جهت بهینه سازی سایت (1)

خانه / سئو / آموزش سئو / آموزش کامل استفاده از کنسول گوگل در جهت بهینه سازی سایت (1)
5 / 5
1
آموزش استفاده از کنسول گوگل

آموزش کامل استفاده از کنسول گوگل در جهت بهینه سازی سایت (1)

5 / 5
1

 

در کنسول جستجو گوگل به دنبال چه چیزی می گردید؟ به دنبال پروفایل بک لینک ها و این که دقیقا روی کدام لینک ها کلیک شده است؟ به خطاهای کروال سایت تا آن را با ریدایرکت 301 جبران کنید؟ به تنظیم تمام اجزا URL که به بهبود جستجو آدرس سایتتان توسط گوگل کمک کند؟ سقف آرزوهایتان را بالاتر ببرید؛ با استفاده از کنسول گوگل به راحتی می توانید بر قلمرو سایت خود تسلط داشته باشید و به هر آن چه که برای ارزیابی سایت نیاز دارید به سادگی دسترسی یابید!

با وجود تمام امکانات کنسول گوگل که به صورت رایگان در اختیار هر وبمستر قرار می گیرد سال به سال امکانات آنالیز جدیدی بدان افزوده می شود که نحوه خواندن و آنالیز داده های کنسول گوگل را دستخوش تغییراتی می کند. بنابراین هر چه قدر هم که در استفاده از کنسول گوگل کارکشته شده باشید با کوچک ترین تغییراتی باز هم باید همچون کودکی نوپا اصول کار با این سرویس را بیاموزید.

آن چه که قصد داریم در این سری آموزشی با شما در میان بگذاریم عبارتند از:

  • آموزش کامل کار با بخش Search Appearance
  • آموزش آنالیز اطلاعات در بخش Search Traffic
  • آشنایی با بخش Google Index
  • آموزش کار با بخش  Crawl

با دیجی وردپرس و آموزش کامل استفاده از کنسول گوگل در جهت بهینه سازی سایت همراه باشید.

آموزش استفاده از کنسول گوگل

پیش از شروع کار اگر از افزونه های سئو وردپرس استفاده می کنید بهتر است با استفاده از قابلیت کنسول جستجو در Yoast SEO  از طریق داشبورد وردپرس به داده های کنسول گوگل متصل شوید.

آموزش کامل کار با بخش  Search Appearance

در جایگاه یک وبمستر باید اعتراف کرد که بخش  Search Appearance اطلاعات ارزنده ای در اختیار ما قرار می دهد. اطلاعاتی که از نظر حجم نسبت به بخش های دیگر بیش تر است. یکی از بزرگ ترین کاربردهای این بخش اثبات اشتباهات کاربران در سئو است. مثلا با استفاده از داده های طبقه بندی شده این بخش می توان اثبات کرد که کاربر از متا تگ های تکراری استفاده کرده است.

مطلب پیشنهادی  از لینک بیلدینگ تا کسب لینک - راهنما کامل سئو سایت از طریق لینک ها

برای دسترسی به این بخش روی گزینه Search Appearance در منو سمت چپ کلیک کنید تا زیرمجموعه ها و ابزارهای این بخش ظاهر شوند.

Search Appearance دقیقا به ما چه می گوید؟

برای استفاده از داده های سازمان یافته در ارتباط با سایتتان در گام اول باید یک کد را وارد کنید. بعد از این که کدی را که کنسول گوگل به شما می دهد را در سایت خود وارد کردید وارد کنسول جستجو گوگل شوید و مسیر Search Appearance > Structured Data را طی کنید. در این مرحله احتمالا محیطی که مشاهده می کنید مطابق با تصویر زیر خواهد بود. ( این تصویر مطابق با آخرین تغییرات صورت گرفته در کنسول جستجو گوگل می باشد)

آموزش استفاده از کنسول گوگل

Search Appearance گزینه های مختلفی دارد که یکی یکی به بررسی هر یک می پردازیم:

استفاده از Structured Data

با انتخاب این بخش شما با نموداری رو به رو می شوید که CTR افزایش یافته و صفحاتی که ایندکس شده اند را نشان می دهد. خطاهایی که در Structured Data می بینید تاثیر مستقیمی روی رنکینگ ندارند و بنابراین عامل مستقیم افت رتبه سایت نخواهند بود؛ اما بهتر است که در صورت مواجه شدن با این خطاها به رفع آن ها بپردازید.

رفع خطای structured data

برای رفع خطاها باید هر کدام به صورت مجزا و جداگانه بررسی شوند. خطاها به شکل زیر در صفحه structured data برای هر کاربر قابل مشاهده هستند. اگر به تصویر زیر و کادر سبزرنگی که مشخص شده است نگاه کنید می بینید که این سایت 899 صفحه با 1772 خطا دارد:

آموزش استفاده از کنسول گوگل

پیشنهاد ما استفاده از ابزار رسمی Structured Data Testing گوگل است. در این ابزار خطاهای مختلف را مطابق با تصویر زیر مشاهده خواهید کرد:

آموزش استفاده از کنسول گوگل

استفاده از Rich Cards

آخرین باری که دستور تهیه غذای فرنگی را در گوشی خود جستجو کرده اید چه زمانی بوده است؟ ریچ کاردز فرمت تازه ای است که اخیرا در استفاده از کنسول گوگل مشاهده می کنیم. این فرمت شکل تازه ای برای جستجو به شکل بصری است که به کاربر همزمان نتایج را به صورت تصویری نشان می دهد.

مطلب پیشنهادی  4 عنصر مهم که هر استراتژی سئو باید از آن برخوردار باشد

اگر تهیه غذایی فرنگی را در گوگل جستجو کنید نتایج جستجو یا SERPs به صورت کارت هایی مصور به شما نمایش داده می شوند. البته این قابلیت فعلا فقط برای جستجوهای انگلیسی فعال است.

حال دیدن گزارش Rich Cards به عنوان زیرمجموعه ای از بخش Search Appearance به ما می گوید که چه تعداد از صفحات سایت ما به عنوان نتایج و به صورت کارت هایی ایندکس شده است و این که آیا در نمایش آن خطایی وجود دارد یا نه.

آموزش استفاده از کنسول گوگل

درباره Rich Cards بیش تر بدانید

از آن جایی که ما Rich Cards را در جستجوهای فارسی کم تر می بینیم بنابراین طبیعی است که خیلی با ساز و کار آن آشنا نباشیم؛ مگر این که کاربری باشیم که بیش تر با مطالب انگلیسی زبان سر وکار دارد. در معرفی Rich Cards باید بدانید که اولا این نتایج برای هر عبارتی که جستجو شود ظاهر نخواهد شد. دسته بندی هایی مثل دستورات غذایی، مشاغل، بازی ها و دوره های خاص به این شیوه در گوگل نمایش داده می شوند. گفتنی است این شیوه از نمایش مخصوص کاربران موبایل و جهت افزایش تعامل آن ها با مطالب است.

آموزش استفاده از کنسول گوگل

Rich Cards اطلاعاتی درباره ابزار Rich Snippet (یعنی آن بخش از نتایج جستجو که با عکس های کوچک و نمونه ی کوتاهی از متن آن صفحه ی اینترنتی همراه است)، AMP و ایندکس شدن اپلیکیشن سایت را گزارش می کند.

زمانی که برای محتوا سایت خودتان Rich Cards طراحی کردید قادر خواهید بود با استفاده از کنسول گوگل و در این بخش از Search Appearance ببینید اصلا Rich Cards ایندکس می شوند یا نه. در صورتی که در این بخش خطایی ظاهر شود یعنی Rich Cards در صفحه نتایج گوگل یا SERPs جایی ندارد.

سایر بخش های مربوط به Search Appearance را عبارتند از:

  • Data Highlighter
  • HTML Improvements
  • Accelerated Mobile Pages

این دو بخش را به همراه سایر گزینه ها در بخش های بعدی دنبال کنید.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *