بهبود عملکرد وردپرس با 11 کار آسان

خانه / وبلاگ / آموزش وردپرس / بهبود عملکرد وردپرس با 11 کار آسان
5 / 5
1
بهبود عملکرد وردپرس
بهبود عملکرد وردپرس

بهبود عملکرد وردپرس با 11 کار آسان

5 / 5
1

دوستان و کاربران همیشگی دیجی وردپرس سلام ! افتخار این را داریم که با مقاله ای دیگر راجع به وردپرس در خدمت شما عزیزان باشیم. امروزه و در قرن 21 یکی از بیشترین فعالیت هایی که در بین افراد رواج دارد فعالیت های آنلاین میباشد. که محبوبیت این فعالیت ها باعث شده است تا فضاهای آنلاین و مجازی یکی از مهم ترین و حیاتی ترین عوامل برای ایجاد یک بستر مناسب برای کسب و کار و تجارت باشد.یک بستر قوی و مفید دیجیتال میتواند به بهترین شیوه باعث تبلیغ نام تجاری شما شده و به خوبی آن را تحت حمایت قرار میدهد.

پس شما برای اینکه بتوانید به خوبی از این بستر استفاده کنید و بهره مفیدی از آن ببرید باید کاربران سایتتان را از نحوه عملکرد سایت خود راضی نگه دارید. مثلا یکی از عواملی که میتواند کاربران را دوباره به سمت سایت شما برگرداند و باعث شود که تبدیل به کاربران همیشگی شما شوند سرعت سایت شماست. افراد به سرعت سایت اهمیت زیادی میدهند و اگر سایت شما دچار کمبود سرعت باشد آن ها دیگر به سایت شما باز نخواهند گشت پس شما باید تلاش بسیاری در راستای افزایش سرعت سایت خود و مطلوب بودن آن بکنید تا صفحات سایت شما با سرعت مناسبی بارگذاری شوند و کاربران را به سمت خود بکشانند.
این نکته هم نباید غافل شد که سرعت صفحات تاثیر بسیاری در بهبود رنکینگ سایت دارد. یکی از مهم ترین فاکتور هایی که در الگوریتم طراحی شده برای رنکینگ بندی سایت ها توسط گوگل میباشد همین سرعت بارگذاری سایت است. شما میتوانید با افزایش سرعت سایت خود رنک بهتری را در موتور های جست و جو به دست اورید. کمبود سرعت یک وبسایت میتواند تاثیر منفی بسیاری در رتبه آن سایت داشته باشد و باعث کاهش رتبه سایت شما شود و سئو سایت شما را در وضعیت بدی قرار دهد. پس این نکته را فراموش نکنید که شما باید برای بهبود روز افزون عملکرد وردپرس تلاش بسیاری کنید.

شیوه های بهبود عملکرد وردپرس

در این مقاله ما برای آن که بتوانیم به شما کمک کنیم تا رتبه سایت خود را بالا برده و seo آن را به بهترین نحو بهبود ببخشید، تجاربی را از سراسر نقاط دنیا جمع آوری کرده و در اختیار شما کاربران عزیز قرار داده ایم. ما تمام عواملی را که میتواند در سرعت سایت و به طور کل در عملکرد سایت تاثیر گذار باشد را مورد بررسی قرار داده ایم و بعد از تحقیق های بسیار لیستی را برای شما تهیه کرده ایم که شامل عملیات و نکاتی است که به عملکرد و سرعت سایت شما بهبود میبخشد. آیا تا به حال به این نکات توجه کرده اید که عواملی مانند افزونه هایی که بی استفاده اند و در سایت شما نصب هستند یا اندازه صفحات سایت شما یا حتی تم و موارد دیگر تا چه حد در سرعت سایت شما تاثیر گذارند و چه مقدار باعث کاهش سرعت در سایت شما میشوند؟ اگر شما تمایل دارید سرعت سایت خود و به طور کل عملکرد آن را بهبود ببخشید باید به مواردی توجه کرده و در قوانینی را در سایت خود رعایت کنید که در ادامه به شرح آن ها میپردازیم.

۱- تست تشخیص میزان سرعت سایت

همان طور که در مقاله های پیشین صحبت کردیم ابزار هایی برای تست سرعت سایت شما وجود دارد که با استفاده از الگوریتم ها مخصوص به خود سرعت بارگذاری صفحات سایت شما را میسنجند و عواملی که باعث کاهش سرعت سایت شما میشوند را به شما ارائه میدهند و به دنبال آن شما را برای برطرف کردن آن ها راهنمایی میکنند و شیوه هایی را برای افزایش سرعت پیش رو شما میگذارند. شیوه عملکرد این ابزار ها و سنجش سرعت سایت شما توسط آن ها به صورت زیر است:

در مرحله اول شما آدرس اینترنتی خود را در آدرس بار این ابزار ها وارد میکنید. درمرحله بعد این ابزارها شروع تجزیه و تحلیل عملکمرد سایت شما ، المان های نصب شده بر روی آن و بارگذاری صفحات سایت میکنند و با توجه به نیاز سایت شما شیوه ها و راهکار هایی مخصوص به سایت برای افزایش سطح عملکرد آن در اختیار شما قرار میدهند.
از این ابزار ها میتوان صفحه تست سرعت WP Engine را نام برد که شما پس از وارد کردن آدرس سایت خود در آدرس بار آن این ابزار شروع به بررسی عملکرد سایت شما و تمام مواردی که در بالا گفته شد میکند و بسته ای کامل از راه هایی که شما میتوانید توسط آن ها سرعت سایت خود و عملکرد آن را بهبود ببخشید به شما ارائه میدهد.

شما میتوانید حتی پس از انجام هر تغییر کوچک یا بزرگی توسط این ابزار ها سرعت سایت خود را تست کنید این تغییرات حتی میتواند شامل نصب یه افزونه بر روی سایت شما باشد. شما میتوانید با انجام تست توسط این ابزار ها در یک دوره زمانی سرعت سایت خود را مرتبا چک کرده و از مطلوب بودن آن اطمینان حاصل کنید.

۲- تنظیم (CDN (Content Delivery Network

سایت شما باید بتواند محتوای بخش درخواستی کاربر را بدون توجه به اینکه کاربر در کدام یک از نقاط جهان است فوری به او تحویل دهد. در بعضی مواقع سایت شما این امکان را ندارد که محتوای صفحه درخواستی کاربر را بلافاصله به او تحویل دهد، دلیل این موضوع میتواند عدم داشتن زیر ساخت های کافی و مراکز داده در سایر نقاط جهان باشد. فاصله سرور مورد نظر و کاربر آن میتواند منجر به تاخیر در تحویل محتوا شود که در این میان شما میتوانید از یک شبکه تحویل محتوا (CDN) استفاده کنید. شبکه های تحویل محتوا در این مواقع بسیار مفید واقع میشوند.

نحوه عملکرد یک شبکه تحویل محتوا یا CDN به این صورت است که باعث میشود در زمان پیکر بندی سروری که سایت شما از آن استفاده میکند یک سرور بهینه سازی شده باشد که در نزدیک ترین نقطه به کاربر قرار دارد، به همین خاطر شبکه تحویل محتوا یا CDN باعث افزایش سرعت بارگذاری صفحات و بهبود عملکرد وردپرس شود.

در ادامه نحوه عملکرد شبکه تحویل محتوا باید بگوییم که به علت پایین آوردن درخواست های HTTP خارجی مرکز داده ها در این شبکه محتوا و فایل های استاتیک را در خود ذخیره کرده و آن ها را آماده نگه میدارد تا در ازای درخواست های HTTP این محتوا و فایل های استاتیک را بر اساس مکان خود به کاربران ارسال میکند.
شبکه های تحویل محتوا (CDN) های بسیاری وجود دارد که میتوان از آنها سلوشن های وردپرس که شامل MaxCDN ، Cloudflare یا CacheFly یا W3 Total Cache هستند را نام برد که شما میتوانید با توجه به نظر خود و آن شبکه تحویل محتوایی که سایت شما نیاز دارد یکی از آن ها را انتخاب کرده و استفاده کنید. یکی از این سلوشن ها که از طریق پورتال کاربر میتوان پیکر بندی آن را انجام داد سلوشن WP Engine’s MaxCDN میباشد.

مطلب پیشنهادی  افزودن Favicon به سایت وردپرس

۳- صفحه بندی دیدگاه ها

یکی دیگر از عواملی که متواند باعث شود تا سرعت سایت شما کاهش یابد این است که کاربران سایت شما تعداد بسیار زیادی دیدگاه را در سایت شما ثبت کنند که شما برای اینکه این امر موجب کاهش سرعت سایتتان نشود باید دیدگاه های ثبن شده را تفکیک و طبقه بندی کنید.
شاید شما بپرسید که این امر چطور باعث بهبود عملکرد وردپرس میشود و به چه صورتی باید آن را انجام دهیم؟ در پاسخ سوال اول که راجع به چگونگی بهبود عملکرد وردپرس توسط این موضوع میباشد باید بگوییم که شما با مشخص کردن تعداد دیدگاه هایی که مجاز به نمایش داده شدن در هر صفحه هستند باعث کاهش مصرف حافظه شده و در نتیجه آن باعث افزایش سرعت بارگذاری صفحات و پست های سایت شما شود و به طور کل باعث بهبود عملکرد وردپرس شود. در پاسخ سوال دوم که راجع به چگونگی انجام این کار است باید بگوییم که شما به آسانی با رفتن به پنل مدیریت سایت خود و مراجعه به بخش تنظیمات و سپس به بخش گفت و گو ها به آسانی این کار را انجام دهید.

۴- حذف مواردی که در سایت ما استفاده نمیشود و غیر کاربردی هستند شامل Media / Plugins / Themes و..

همه انسان ها طبق غریضه خود تمایل به انباشتگی دارند (البته اگر از افرادی که به عنوان مینیمالیسم شناخته میشوند بگذریم) اما برخی از این وسایل یا موارد دیگر انباشته واقعا بدون استفاده میباشند و باید هر از چندگاهی با بررسی آن ها، آن ها را دور بریزیم. شاید بگویید خوب این کار چه ارتباطی با سایت و بهبود عملکرد آن دارد. خوب مسلم است که این کار در مورد سایت ها هم صدق میکند زیرا بعد از مدتی که میگذرد سایت ما با انبوهی از افزونه یا المان های دیگری که استفاده چندانی برای سایت ما ندارند یا حتی بی استفاده اند مواجه میشود که خود این موضوع یک عامل است که باعث کاهش سرعت سایت ما شده و در نتیجه افت عملکرد وردپرس را به دنبال دارد.

حذف افزونه ها و تم های استفاده نشده

وجود افزونه ها و تم های بدون استفاده در سایت فقط باعث کاهش سرعت سایت یا افت عملکرد سایت وردپرسیمان نمیشود بلکه باعث کاهش امنیت سایت ما هم میشود و آسیب پذیری سایت ما را افزایش میدهد
یکی از راه هایی که ما به شما برای رفع این مشکل و رهایی از سردرگمی ها پیشنهاد میکنیم این است که، تمام تم ها و افزونه هایی که بر روی سایتتان نصب و فعال میباشند را از اول تا به آخر چک کنید و تمام آن تم ها و افزونه هایی هیچ استفاده ای از آن نمیکنید را حذف کرده و دور بریزید یا حداقل آن ها را غیر فعال کنید تا حداقل فضا برای بارگیری کد های مورد نیاز سایت آزادتر باشد.

حذف رسانه های استفاده نشده

موارد بدون استفاده بعدی که برای بهبود سرعت سایت و عملکرد وردپرس باید دورریخته شوند شامل رسانه های بی استفاده و غیر کاربردی هستند که شما میتوانید این کار را به دو روش متفاوت انجام دهید. روش اول به این صورت است که شما افزونه ای مانند افزونه Media Cleaner نصب و فعال سازی کنید و توسط آن رسانه هایی که غیر کاربری و بلااستفاده هستند را دور بریزید. روش دوم روش دستیست که شما اگر میخواهید از این روش استفاده کنید باید به پنل مدیریت خود رفته و در وردپرس به بخش رسانه ها و سپس به بخش کتابخانه مراجعه کنید در همان طور که در تصویر مشاهده میکنید در بالای این صفحه منوی کشویی وجود دارد که شما باید بر روی آن کلیک کرده و گزینه پیوست نشده را انتخاب کنید و سپس دکمه صافی را بزنید. بعد از انجام کار ها بالا و زدن دکمه صافی شما لیستی از فایل های رسانه ای که در سایت شما موجودند اما بی استفاده هستند را مشاهده میکنید که شما میتوانید با دور ریختن آن ها فضای خود را آزاد کنید.

۵- کوچک کردن کدهای CSS، HTML، جاوا اسکریپت

روش پنجمی برای بهبود عملکرد وردپرس موجود است این است که ، شما برخی از افزونه ها را که کارشان به این صورت است که با تعویض و پشتیبانی مانند یک ماشین پرس سایت شما را بهینه میکنند استفاده کنید. این افزونه ها با فشرده کردن و کاهش حجم فایل های ،HTMLJavaScript و CSS و حذف موارد غیر ضروری که شامل فضاهای خاص، خطوط خطا و نظرات و غیره میباشد آزاد شدن فضای شما و کاهش میزان داده های اضافه و بی استفاده در سایت شما باعث میشوند تا فایل سریعتر اجرا شده و صفحات شما با سرعت بیشتری بارگذاری شوند که نتیجه ی همه ی این ها بهبود عملکرد وردپرس را به دنبال دارد.

افزونه های بسیاری برای این کار وجود دارند مانند افزونه Autoptimize که میتوان از آن به عنوان یکی از بهترین افزونه وردپرس برای بهینه سازی و کاهش کد نام برد البته از موضوع رایگان بودن آن هم نمیتوان غافل شد. افزونه دیگری که میتوان در راستای انجام این کار نام برد افزونه WP Rocket است که به بهبود عملکرد وردپرس کمک بسیاری میکند اما این افزونه رایگان نیست و به صورت پرمیوم عرضه شده است. افزونه بعدی از آن میتوان برای کاهش حجم کد های css استفاده کرد افزونه CSS Compressor میباشد.

۶- پاک کردن پایگاه داده

با حذف افزونه ها و موارد دیگر و تغییراتی که در سایت ایجاد میکنید در پایگاه داده سایت خود اگر داده ها را بدون اینکه بررسی کنید رها کنید در طی مدت زمان انبوهی از داده ها را در پایگاه داده خواهید داشت که این داده ها بسیار انباشته شده و نامنظم میباشند. اگر شما مایلید که پایگاه داده سایت خود را از این انبوه اطلاعات پاکسازی کنید و اطلاعاتی که مربوط به افزونه های حذف شده و دیگر داده های متروک می باشد را حذف کنید به دو روش متوانید عمل کنید. روش اول به صورت دستیست که شما برای انجام این کار و پاکسازی این داده ها باید به بخش phpMyAdmin مراجعه کنید و از این طریق این کار را انجام دهید، اما مسئله ای که در این میان مطرح است این است که برای این کار شما باید با بخش phpMyAdmin آشنایی کافی را داشته باشید زیرا در صورت عدم آشنایی با این بخش انجام پاکسازی برای شما کمی سخت و پیچیده میشود.
راه دومی که در صورت عدم آشنایی با بخش phpMyAdmin میتوانید از آن برای پاکسازی داده ها متروک استفاده کنید نصب و فعال سازی افزونه هایی مانند افزونه های WP-Sweep و Advanced Database Cleaner میباشد. شما میتوانید با کمک این افزونه ها به سادگی و با اطمینان کامل و بسیار امن پایگاه داده خود را پاک سازی کرده و آن را از دست مواردی مانند ازبینی های قدیمی، نظرات اسپم، کوئری های مزاحم MySQL و از این قبیل موارد رهایی دهید.

۷- ارتقاء به پی اچ پی ۷

یکی دیگر از روش های افزایش سرعت سایت که میتواند تاثیر بسیاری بر سرعت سایت شما داشته باشد تبدیل سوئیچ از PHP 5 به PHP 7 میباشد. دلیل انجام این کار این است که در واقع php 7 دارای سرعت بالاتری نسبت php 5.5 میباشد مثلا سرعت بازدید php 7 نسبت به php 5.5 حدودا 2 یا 3 برابر است که این موضوع باعث کاهش 30% تا 50% در مصرف حافظه میشود.

نمودار زیر بررسی نسخه متفاوت در وردپرس میباشد و همانطور که قابل مشاهده است مقایسه سوئیچ های مختلف و تاثیر آن برسرعت بارگیری بسیار واضح و شفاف میباشد.

مطلب پیشنهادی  افزونه لینک دوستان در وردپرس

قبل از اینکه شما سوئیچ را انجام دهید باید به این نکته توجه داشته باشید که php 7 با تمام المان ها سازگار نمی باشد نکته بعدی که در راستای همین نکته میباشد این است که شما با سوئیچ به php7 دیگر نمیتوانید به سیستم های قبل بازگردید. به علت وجود این دو نکته توصیه ما به شما این است که قبل از سوئیچ به Php 7 افزونه PHP Compatibility Checker را بر روی سایت خود نصب و فعال سازی کنید، کار این افزونه این است که سایت شما و هر گونه افزونه و تم نصب شده بر روی آن را از لحاظ سازگاری یا عدم سازگاری چک میکند. بعد از نصب و فعال سازی این افزونه و تست سایت خود میتوانید اقدام به ارتقای php خود کنید و عملکرد سایت وردپرسی خود را بهبود ببخشید.

۸- بهینه سازی تصاویر

یکی از مواردی که باعث میشود بازدید کنندگان سایت شما مجددا به سایت بازگردند و جزو کاربران سایت شما شوند تصاویریست که شما در سایت خود استفاده میکنی. بر طبق این موضوع مطمعنا شما از تصاویر بسیار زیبا و چشمگیری در سایت خود استفاده میکنید که این خود باعث کاهش سرعت بارگذاری صفحات میشود پس در نیتجه شما برای تسریع در سرعت بارگذاری صفحات باید تصاویر استفاده شده در سایت را بهینه سازی کنید. وقتی شما تصاویر استفاده شده در سایت را به صورت مستقیم بر روی سایت آپلود میکنید این تصویر حاوی ابر داده هایی هستند که از فضای غیر ضروری استفاده میکنند. در این راستا باید به این موضوع توجه کنید فایل هایی که حجم آن ها بسیار زیاد است پهنای باند شما را میگرند و این امر کاهش سرعت بارگذاری صفحات را به دنبال دارد.

شما میتوانید برای اینکه تصاویر استفاده شده در سایتتان را بهینه سازی کنید و از کاهش سرعت بارگذاری صفحات به این علت جلوگیری کنید میتوانید افزونه هایی که برای بهینه سازی تصاویر ایجاد شده اند را بر روی سایت خود نصب و فعال سازی کنید. از این افزونه ها میتوان افزونه های Smush Image Compression and Optimization و ShortPixel Image Optimization را نام برد. نحوه کار این افزونه ها به این صورت است که وقتی شما اقدام به آپلود تصویر میکنید این افزونه ها به طرز خودکار اقدام به بررسی تصاویری که شما در حال آپلود آن ها هستند میکنند و تصاویر را از هرگونه داده های غیر ضروری مانند افکت های بی مورد و از این قبیل موضوعات کاملا پاکسازی میکنند. با انجام این عملیات تصویر مورد نظر بهینه سازی شده و فضای کمتری را از پهنای باند اشغال میکند و باعث کاهش فضای مصرفی حافظه میشود.

۹- فعال کردن ابزار فشرده سازی GZIP

نهمین روشی که میخواهیم راجع به آن بحث کنیم، فعال کردن ابزار فشرده سازی GZIP میباشد. نحوه عملکرد GZIP به این صورت است که وقتی کاربر وارد وبسایت شما میشود مسلما تماسی بین سرور و کاربر برای ارسال فایل های درخواستی کاربر و از سوی دیگر دریافت این فایل ها توسط کاربر برقرار میشود. خوب واضح است که بر طبق این موضوع وقتی که فایل های درخواستی کاربر دارای حجم بالایی باشند زمان و سرعت بارگذاری کامل صفحات افزایش میابد، در این موقع است که GZIP وارد کار میشود به این صورت که صفحات و استایل شیت ها قبل از اینکه به سمت کاربر ارسال شوند توسط GZIP فشرده سازی میشوند و سپس به سمت کاربر ارسال میشوند که خود این امر باعث بهبود عملکرد وردپرس میشود.

حتما شما میپرسید که از چه طریقی میتوان GZIP را فعال کرد؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم که شما متوانید از طریق مراجعه .htaccess فشرده سازی GZIP را فعال سازی کنید، در نتیجه به شما توصیه میکنیم که برای فعال سازی GZIP با ارائه دهنده خدمات میزبانی سایت خود ارتباط برقرار کنید و از او بخواهید تا GZIP را برای شما فعال سازی کند. راه دومی که میتوانید GZIP را فعال کنید نصب افزونه هایی مانند WP-Rocket یا Check and Enable GZIP compression است. این افزونه ها فشرده سازی GZIP را برای شما فعال میکنند.

سوالی که شاید برای شما در این قسمت پیش بیاید این است که چطور میتوانیم متوجه شیم که GZIP برای ما فعال است یا خیر ؟ شما میتوانید با مراجعه به آدرس checkgzipcompression.com از فعال بودن یا عدم فعال بودن GZIP در سایت خود اطلاع پیدا کنید.

۱۰- دستیابی به حداقل سازی با طراحی سایت

مورد دهم را با یک سوال شروع میکنیم. آیا شما مایل به تغییر ظاهر سایت خود هستید؟ آیا وقت آن رسیده است که طراحی سایت خود را تغییر دهید؟ اگر این فکر را دارید و فکر میکنید که وقت کمی تغییر است به این نکته حداقل سازی طراحی سایت توجه کنید این نکته به این معناست که در طراحی سایت خود از تم ها سبک استفاده کنید. مثلا برای شروع تغییرات میتوانید چارچوبی زیبا و سبک و به بسیار کاربر پسند انتخاب کنید و قدم اول را در راستای تغییرات و ظاهری ساده تر بردارید تا با این روش سایت خود را بهینه سازی کنید. در حین ایجاد تغییرات به این نکته توجه داشته باشید که میزان ویژگی های سایت تعیین کننده سرعت بارگذاری صفخات سایت شماست به این صورت که هر چقدر المان ها بیشتر باشد و سایت سنگین تر شود مسلما سرعت بارگذاری صفحات سایت شما پایین تر میاید.

۱۱- صرف نظر از اشتراک هاستینگ

در نگاه اول استفاده از هاست اشتراکی یا اشتراک گذاشتن هاست خود با سایت های دیگر به نظر عمل خوبی میاید اما موقعی سایت شما دچار مشکل میشود و پایین میاید یا صفحات خوب سایت شما به علت به وجود آمدن مشکل در یک سایت دیگر سرعت بارگذاریشان پایین می آید متوجه خطای بزرگی که انجام داده اید میشوید. آن وقت است که به فکرسرمایه گذاری در یک زیرساخت بهتر فرو میروید.

وقتی شما هزینه ای برای استفاده از رائه دهندگان خدمات میزبانی اختصاصی پرداخت می کنید، باید متوجه این موضوع باشید که مقداری از این پرداختی شما صرف هزینه سرعت بدون در نظر گرفتن ترافیک می شود. هم اکنون تکنولوژی های مقیاس پذیری برای زمان مواجه با ترافیک وجود دارند.

نتیجه نهایی

مواردی که در این مقاله شرح داده شد میتواند باعث بهبود عملکرد سایت شما و افزایش سرعت بارگذاری آن شود و ما امیدواریم که این مقاله برای شما دوستان عزیز دیجی وردپرسی مثمر ثمر واقع شده باشد و با انجام موارد گفته شده درسایت خود شاهد افزایش سرعت بارگذاری صفحات و به طور کل خود سایت به صورت چشمگیری باشید. دوره ای کوتاه بر موارد گفته شده در مقاله و کار هایی که با انجام آن ها میتوان باعث افزایش سرعت سایت شویم:

  1. از تست سرعت های وردپرس استفاده کنید.
  2. پیکربندی CDN را انجام دهید.
  3. دیدگاه های سایت راصفحه بندی کنید.
  4. رسانه ها / پلاگین ها / تم های استفاده نشده و غیر ضروری را حذف یا غیرفعال کنید.
  5. از حداقل کدهای CSS، HTML، جاوا اسکریپت و..استفاده کنید.
  6. پایگاه داده سایت را تمیزکنید.
  7. ارتقا به پی اچ پی ۷ رافراموش نکنید.
  8. تصاویر را بهینه سازی کنید.
  9. فشرده سازی gzip را فعال کنید.
  10. از تم های سبک استفاده کنید.
  11. درباره میزبانی مشترک تجدیدنظر کنید.

مطمن باشید که از انجام این موارد ناراضی نخواهید بود و بهبود چشمگیری را در راستای سرعت بارگذاری سایت مشاهده میکنید.

مقاالات زیر می توانند برای شما بسیار مفید باشند :

1- آموزش جامع افزایش سرعت سایت وردپرس

2- افزایش و بهینه سازی سرعت وردپرس قدم به قدم

3- افزایش ترافیک سایت

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *