از این اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل سایت دوری کنید

خانه / سئو / آموزش سئو / از این اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل سایت دوری کنید
5 / 5
1
اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل

از این اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل سایت دوری کنید

5 / 5
1

استراتژی‌های گوگل همیشه تغییر کرده است. هیچ سالی در تاریخ فعالیت گوگل وجود نداشته که الگویتم و اصول رنکینگ گوگل ثابت مانده باشد. اساسا گوگل نیازمند تغییر است؛ چون جهان، دنیا کاربری و تکنولوژی به سرعت تغییر می کنند. از سال 2014 تا همین اواخر سال 2016 که سیاست‌های گوگل طی آن پیوسته تغییر یافت تنها شعار گوگل که ثابت ماند این بود: یک سایت قبل از هر چیز به نسخه موبایل نیاز دارد! از اولین باری که گوگل به اهمیت سئو نسخه موبایل اشاره کرد مدت زیادی می گذرد؛ اما همچنان شیوه بهینه سازی سئو نسخه موبایل سایت ها تله ای است که بسیاری از وبمستران گرفتار آن می شوند.

به خوبی می دانیم امروز دیگر سایت هایی که نسخه متناسب با موبایل ندارند جایگاهی در گوگل ندارند. اما ترس از نادیده گرفتن شدن توسط گوگل نباید باعث شود بی گدار به آب بزنیم و این راه پر تنش را با اشتباهات خطرناکی که مخصوصا از نظر مالی گاهی جبران ناپذیر هستند طی کنیم.

مطلب امروز مطلب دیجی وردپرس راهنمایی است کامل تا در سئو نسخه موبایل خود راه را از چاه تشخیص داده و هیچ گاه اسیر این اشتباهات پیش پا افتاده نشوید.

آموزش سئو اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل

اگر از خود می پرسید چرا با وجود طراحی نسخه موبایل برای وب سایتتان باز هم می بینید که تبعیت گوگل از قوانین سئو جواب نمی دهد و به نتیجه مطلوب نمی رسید احتمالا اشباهات زیر را در روند سئو مرتکب می شوید:

پایین بودن سرعت بارگذاری سایت

شاید باور نکنید اما اهمیت مدت زمانی که طول می کشد یک صفحه اینترنتی برای کاربر باز شود از هر ترفندی که برای بهبود رتبه سایت خود به کار می برید مهم تر است. سرعت سایت پایه فعالیت های شما در سئو است و بی توجهی به آن به منزله سست بنا نهادن این بنیان در فرآیند سئو و بهینه سازی خواهد بود. مقاله افزایش سرعت سایت وردپرس رو مطالعه کنید برای بالا بردن سرعت بارگذاری سایت

مطلب پیشنهادی  آینده توضیحات متا در سئو: متا تگ‌های توضیحات هنوز هم اهمیت دارند؟!

اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل

بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط گوگل 53 درصد از از کاربران از کاربران از منتظر ماندن برای باز شدن سایتی که بارگذاری ان بیش از 3 ثانیه طول بکشد خودداری می کنند. هدف شما به عنوان یک ومستر باید بهینه کردن صفحات به نحوی باشد که باز شدن آن ها زیر یک ثانیه طول بکشد! از این رو باید:

ریدایرکت ها را به حداقل برسانید!

صفحات باید تا حد ممکن ساده و کاربردی باشند. ریدایرکت در سئو مهم است اما باید به اصالت صفحات تکیه نمود و تلاش کرد از ریدایرکت کم تری استفاده شود. عناصر اضافی و غیرضروری باید از صفحات حذف شوند و کد های HTML توسط متخصص سئو بهینه گردند. اسکریپت های جاوا و CSS نیز وقتی از حد معمول بگذرند باعث افت سرعت سایت خواهند شد.

تصاویر را فشرده و تغییر سایز دهید

اگر از وردپرس استفاده می کنید ابزار های زیادی هستند که به صورت خودکار تغییر سایز تصاویر را انجام می دهند.

بررسی وضعیت هاست

هاست رایگان یا ارزان جوابگو سایتی که قرار است ترافیک زیادی را بعد از مدتی به خود جذب نماید نخواهد بود.

اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل

فایل های بلاک شده

ربات های گوگل باید قادر باشند به تمام بخش های سایت شما در مقیاس متوسطی از کاربران دسترسی یابند. از این رو محدود کردن دسترسی به فایل تصاویر، اسکریپت های جاوا و …به شدت روی رنکینگ اثرگذار هستند.

فایل robots.txt را در سایت خود چک کنید و ببینید دسترسی به عنصر خاصی در سایت محدود شده است یا نه. تک تک URL ها را چک کنید و مطمئن شوید دسترسی به همه آن ها باز است. این موضوع خصوصا وقتی که آدرس نسخه موبایل و دسکتاپ با هم تفاوت دارد مهم تر می شود.

آگهی های واسط

در دهم ژانویه، گوگل اعلام کرد محتوایی که به سادگی از درگاه موبایل قابل مشاهده نباشد ممکن است در رنکینگ رتبه خوبی کسب نکند. اما بر خلاف این ادعای گوگل چندی بعد مرجعی معتبر اعلام کرد که این مورد در رنکینگ تاثیر زیادی نخواهد داشت!

اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل

با وجود این اختلاف نظر ها همچنان همه سئوکاران معتقدند نمایش پاپ آپ یا پنجره های تبلیغاتی متعدد در نسخه موبایل بدترین چیزی است که کاربر را با پیچیدگی رو به رو می کند. به یاد داشته باشید تجربه کاربری در سئو نسخه موبایل سایت از هر چیز مهم تر است. اگر این تجربه به دلایل مختلف ناخوشایند شود رتبه سایت افت می کند. از عواملی که در تضعیف تجربه کاربری تاثیرگذار هستند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. پاپ آپ هایی که تمام صفحه را می پوشانند. بدون توجه به این که این پنجره پاپ آپ دقیقا چه زمانی از صفحه حذف می شوند و چگونه ( مثلا با کلیک کاربر یا این که صفحه به پایین اسکرول شود) نمایش پاپ آپ تمام صفحه تاثیر منفی می گذارد.
  2. تبلیغات واسطی که رایج شده اند و دسترسی کاربر را به محتوا اصلی سخت می کنند. رد کردن این تبلیغات مشکل است؛ خصوصا وقتی کلیک روی آن ها شما را به صفحه حدیدی منتقل نماید.
  3. تبلیغات فریبنده. مثلا در برخی از سایت ها لینک دانلود اصلی آن قدر کوچک است که نادیده گرفته می شود. در مقابل لینک بزرگی با ظاهری فریبنده در مقابل کاربر قرار دارد که تصور می کند باید روی آن برای شروع دانلود کلیک کند.
مطلب پیشنهادی  3 ابزار کلیدی برای آنالیز بهتر اطلاعات کنسول جستجو گوگل

به یاد داشته باشید که برخی از این لینک های واسط استثنا هستند و در رنکینگ این تاثیرات منفی را نخواهند داشت. مثلا:

  1. لینک هایی که بیشتر برای احراز هویت هستند یا به صورت قانونی برای ثبت سن یا کوکی ها به کار برده می شوند.
  2. پنجره های ورود یا ثبت نام که ذاتا غیر قابل ایندکس شدن هستند.
  3. بنر هایی که به صورت معقول و در سایز مشخص قرار داده می شوند. مثلا بنر هایی که برای پیشنهاد نصب اپلیکیشن های مختلف قرار داده می شوند که نهایتا 20 درصد فضا موجود را اشغال می نمایند.

اشتباهات خطرناک در سئو نسخه موبایل

محتوا غیرقابل نمایش

قبل از قرار دادن محتوا سنگین و چندرسانه ای تست کاملی جهت سئو نسخه موبایل باید صورت گیرد و طی آن تاثیر این ویدیو روی تمام دستگاه سنجیده شود. اگر به دنبال استفاده از محتوا انیمشنی هستید گوگل HTML5 را پیشنهاد می کند که در تمام مرورگر ها به بهترین حالت پیشتیبانی می شود و مهم تر از همه ایندکس شدن آن به خوبی صورت می پذیرد.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *