موتورهای جستجو چه طور محتوا اسپم را شناسایی می‌کنند؟

خانه / سئو / تکنیک های سئو / موتورهای جستجو چه طور محتوا اسپم را شناسایی می‌کنند؟
5 / 5
1
شنایایی محتوا اسپم توسط گوگل با ترفند فشرده‌سازی

موتورهای جستجو چه طور محتوا اسپم را شناسایی می‌کنند؟

5 / 5
1

اسپم واژه شناخته شده ای برای اکثر کاربران است؛ اما مفهوم آن در سئو با آن چه که در هرزنامه‌های ایمیلی خود می بینیم کمی متفاوت است. در سئو هر آن چه که خارج از رویه استاندارد و قانونی موجب سودآوری برای یک سایت شود اسپم نام دارد. لینک‌های تبلیغاتی مثال بارز اسپم هستند که یک سایت را به تدریج از اعتبار ساقط می‌کنند. بخش دیگر که شاید اکنون با توجه به تغییر معیارهای سئو در سال 2018 مهم‌تر به نظر می‌رسد محتوا یا مطالبی هستند که در سایت‌ها درج می‌شوند. جالب است بدانید بسیاری از مطالبی که به صورت روزانه به گوگل معرفی می‌شوند اسپم تلقی می‌شوند؛ از این رو گوگل ابزارها و روش‌های ویژه‌ای برای مبارزه با محتوا اسپم پیش‌بینی کرده است.

Compressibility یا فشرده سازی از قدیمی‌ترین ترفندهای ضد اسپم است که خیلی از کاربران ممکن است اسم آن را تا کنون نشنیده باشند؛ اما به صورت عملی و در روند بهینه‌سازی سایت با آن مواجه شده باشند. در این روش قدیمی گوگل قادر است محتوا کوتاه بی‌کیفیت را ردیابی کند و آن را در رنکینگ اثر دهد.

این که این گوگل چه طور از این روش استفاده می‌کند پاسخ به همان سوال معروف است که چه طور موتورهای جستجو قادر هستند محتوا اسپم را شناسایی کنند. برای آشنایی بیش‌تر با این ترفند قدیمی گوگل همراه ما باشید.

شنایایی محتوا اسپم توسط گوگل با ترفند فشرده‌سازی

پیشینه اصطلاح فشرده سازی به زمان های دور برمی گردد. می دانید که موتور های جستجو برای جای دادن اطلاعات و داده های بیش تر ناچار هستند تمام دیتا صفحات را تا حد ممکن فشرده سازی کنند. این فشرده سازی حتی با کوچک کردن و تبدیل فایل ها به فایل زیپ نیز انجام می شود و دقیقا همان ترفندی است که گوگل از قدیم‌الایام تحت عنوان فشرده سازی به کار می برده است.

مطلب پیشنهادی  یک قالب خوب از دیدگاه سئو چه ویژگی هایی دارد؟

WinZip و GZip دو الگوریتم معروف فشرده سازی گوگل هستند. آن چه که این الگوریتم ها انجام می دهند دور انداختن داده های تکراری و جایگزینی آن ها با کدهای خاص است. این دقیقا همان روندی است که باعث می شود فایل های فشرده و کم حجم تری داشته باشیم؛ اما داستان از آن جایی شروع می شود که موتور های جستجو متوجه شدند برخی از صفحات وب هنگام فشرده سازی کاهش حجم خیلی بیشتری پیدا می کنند. بررسی ها در نهایت نشان داد که این صفحات دارای مطالب طولانی اما تکراری زیادی هستند که در روند فشرده سازی باعث کاهش حجم بیشتر می شوند.

شنایایی محتوا اسپم توسط گوگل با ترفند فشرده‌سازی

در بررسی های دقیق تر مشخص شد که 70 درصد از صفحاتی که به نظر کیفیت بالایی داشتند و به دنبال آن کاهش حجم خیلی بالاتری داشته‌اند اسپم هستند. این شد که گوگل از همین ترفند قدیمی برای ردیابی محتوا اسپم در سایت های مختلف تا کنون استفاده می کند.

محتوا اسپم چه طور به وجود می آید؟

اسپم ساده‌تر از آن چه که فکرش را بکنید شکل می‌گیرد. شاید همین حالا که شما مشغول نوشتن یک پست جدید هستید در واقع اسپم تازه‌ای به بار اسپم سایت خود اضافه کرده باشید. به هر حال برای این که بدانید محتوا اسپم دقیقا چه طور ظاهر می‌شود لازم است نکات زیر را بدانید.

شنایایی محتوا اسپم توسط گوگل با ترفند فشرده‌سازی

صفحات اسپم ریشه در محتوا اصلی دارند

سئو کارها از گذشته تا کنون به دنبال ایجاد محتوا تک و اختصاصی بوده اند. آن ها در بسیاری از صفحات پاراگراف های خاصی را با فواصل خالی قرار می دادند و بعدا این فواصل را با نام شهر، فروشگاه، برند و …پر می کردند. زمانی که این پاراگراف‌ها با هم تطبیق و سپس ترکیب می شد در نهایت یک محتوا 100 درصد اصیل و اختصاصی تولید می شد. این ترفند سال ها توسط سئو کاران برای بسیج کردن صفحات مختلف و رتبه گرفتن برای کلمات کلیدی خاص نظیر شهر یا برند استفاده می شد.

مطلب پیشنهادی  مخفی سازی صفحات از گوگل

اگرچه از این تکنیک سئو کلاه سیاه هنوز هم سایت های زیادی استفاده می کنند اما خیلی وقت است که با استفاده از فشرده سازی بی فایده بوده و حتی تاثیر منفی نیز دارد.

فشرده سازی محتوا اختصاصی را بازتعریف می کند

با وجود ترفند قبلی هر سایتی قادر است 40 تا 50 پاراگراف ثابت تولید کند و هر بار با ترکیب آن‌ها یک مطلب تازه و مثلا اختصاصی تولید کند. ترفند فشرده سازی به مقابله با این روش کلاه سیاه می پردازد و به زبان ساده تر آن دسته از محتواهای واقعا اصیل را برای موتور جستجو بازتعریف می کند.

شنایایی محتوا اسپم توسط گوگل با ترفند فشرده‌سازی

فشرده سازی چه طور به سئو کلاه سفید کمک می‌کند؟

فشرده سازی پاسخ منطقی و خوبی به سوال بسیاری از کاربران است که با وجود انتظاراتی که هنگام تولید محتوا داشتند چرا مطلب آن طور که باید و شاید رتبه نمی‌گیرد و دیده نمی شود. کاربرد این ترفند در دنیای امروز سئو که کوچک‌ترین فاکتورها هم می‌توانند ساز و کار سایت را زیر و رو کنند پی بردن به همین نواقص است. در صورتی که فکر می‌کنید با وجود تمام زحماتی که کشیده‌اید مطلب به خوبی بازدید نمی‌گیرد به همین موضوع شک کنید، پاراگراف‌ها را بررسی نمایید و بخش‌های ثابت یا تکراری را بازبینی کند.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *