اصول ترمیم و اصلاح محتوا در سئو بعد از افت رتبه سایت

خانه / سئو / تکنیک های سئو / اصول ترمیم و اصلاح محتوا در سئو بعد از افت رتبه سایت
5 / 5
1
اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از افت رتبه سایت

اصول ترمیم و اصلاح محتوا در سئو بعد از افت رتبه سایت

5 / 5
1

در میان الگوریتم های مختلف گوگل که هر کدام مسئول سنجش کیفیت بخشی از سایت ها می باشند، پاندا وظیفه خطیر کنترل کیفی مطالب را به جهت طولی بر عهده گرفته است. به این ترتیب دیگر آن معیار کلیشه ای و پیش پاافتاده که هر مطلبی کاراکتر بیشتر داشته باشد لزوما بهتر است، از بین رفت. از زمانی که پاندا ظهور کرد سخت گیری های زیادی در بحث بازاریابی محتوا صورت گرفت که باعث شد توجه بیشتری به سمت مطالب و اصل تولید محتوا متمرکز شود. اگر کاربری مطلبی غیرمفید یا طولانی اما بی کیفیت تولید کند و در به روزرسانی ها مداومت نداشته باشد نهایتا توسط گوگل جریمه می شود. در چنین حالتی وبمستر بلافاصله باید برای ترمیم و اصلاح محتوا داخل سایت اقدام نماید.

همچون مدیریت لینک های طبیعی و غیرطبیعی، محتوا را هم باید زمانی که گوگل چه با افت رتبه سایت و چه در کنسول درباره آن به ما هشدار می دهد اصلاح کنیم. آموزش امروز دیجی وردپرس شما را در این مسیر هدایت می کند.

اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از افت رتبه سایت

گوگل در محتوا بسیار سخت گیر تر از گذشته عمل می کند. از این رو عمدتا سوالات و ابهامات کاربران به سمت محتوا رفته است. مثلا می پرسند محتوا برای گوگل یا کاربر؟ محتوا هر چند وقت یک بار منتشر شود؟ محتوا طولانی یا بلند؟

اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از افت رتبه سایت

برای پاسخ به این سوالات بهتر است اول ببینید که گوگل کدام مطالب را دوست ندارد و به خاطر آن ها سایت را جریمه می کند:

  • محتوا کوتاه: اگر در سایتتان چندین و چند صفحه دارید که هر یک حاوی دو سه جمله بیشتر نیستند، حتی اگر اکنون پست های بهینه ای تولید می کنید، در صورتی که این مطالب کوتاه درصد زیادی از محتوا سایت شما را تشکیل می دهند باید به فکر اصلاح محتوا باشید.
  • محتوا گلچین شده از سایت های دیگر: گوگل اکنون به خوبی بخش های گلچین شده یا منتخب شما را که از سایت های دیگر برداشته اید و آن ها را با عنوان اختصاصی در سایت خود درج کرده اید تشخیص می دهد و شما را جریمه می کند. این نوع محتوا، بازمانده ای از مطالب سایت دیگر است که اخیرا به شدت مورد توجه گوگل قرار گرفته است.
  • صفحات چندگانه یا دروازه سایت: این صفحات صرفا برای گرفتن بازدیدکننده و سپس هدایت آن ها به صفحات فروش محصولات می باشند. این صفحات عموما با هدف افزایش فروش طراحی شده و بی کیفیت می باشند.
  • محتوا تولید شده توسط کاربران سایت: این مشکل معمولا زمانی ایجاد می شود که شما اجازه ثبت بازخورد برای یک متن یا ارسال نقد و بررسی را به کاربران می دهید.
  • تبلیغات در چارچوب متن: در چنین حالتی اصل محتوا میان تبلیغات فاحش داخل متن گمنام و مبهم می ماند. این قیبل متن ها باعث پنالتی سایت می شوند. تبلیغات کامل واضح هستند و معمولا کاربر برای دیدن اصل مطلب نیاز دارد صفحه را برای چند ثانیه به پایین اسکرول کند.
  • سایت های صرفا فروشگاهی: منظور از سایت هایی که صرفا فروشگاهی هستند این نیست که فروشگاه ها توسط گوگل جریمه می شوند. بلکه اگر این سایت ها تمام صفحات خود را به فروش و عرضه محصولات اختصاص دهند و هیچ چیز در آن ها جنبه آموزشی و کاربرمحور نداشته باشد جریمه خواهند شد.
مطلب پیشنهادی  4 راه اثبات شده برای اصلاح و ارتقا رتبه سایت در گوگل

اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از افت رتبه سایت

اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از پنالتی

برای این که رضایت گوگل را بعد از پنالتی به دست آورید باید با روش های زیر اقدام به اصلاح محتوا کنید:

  • مطالبی تولید کنید که اولا منحصر به فرد باشند و در مرحله بعدی یک مشکل خاص از کاربر برطرف کنند. مثلا مطلبی با عنوان رفع تداخل افزونه های وردپرس، اگر واقعا راه حل خوبی به کاربر ارائه کند و مشکلات او را رفع نماید قطعا برای گوگل ارزشمند می شود.
  • بازخورد و نقد های کاربران، در حد اعتدال به ترمیم محتوا کمک می کند. در واقع بازخوردی که خود کاربر در انتها پست برای شما درج کند برای گوگل نقطه قوت محسوب می شود.
  • ویدیوهایی که گام به گام، راه استفاده، تعمیر، رفع خطا و …را به کاربر نشان دهند به اصلاح خطاهای قبلی شما کمک می کند. مثلا آموزش ویدیویی قالب وردپرس خبری edupress  که قبلا در دیجی وردپرس قرار دادیم قطعا خیلی بهتر از آموزش متنی به کاربر کمک می کند.
  • ارتباط با کارشناسان از طریق پنل های تعبیه شده داخل سایت

اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از افت رتبه سایت

فرآیند بازیابی الگوریتم پاندا

بر خلاف الگوریتم پنگوئن که برای بازیابی و رفع جریمه سایت درباره لینک ها زمان زیادی می طلبد، در بازیابی الگوریتم پاندا خیلی سریع تر اقدامات کاربر دیده شده و تجدیدنظر صورت می گیرد. با این حال نباید توقع داشت که بلافاصله این مشکل به صورت فوری حل شود. باید برای رفع آن ها برنامه ریزی کرد و منتظر اقدامات تدریجی گوگل ماند. حتی گاهی چند ماه طول می کشد تا گوگل دوباره سایت شما را کروال کند، بهبودهای صورت گرفته را به چشم ببیند و الگوریتم های پاندا را مجددا روی سایت شما اعمال نماید.

مطلب پیشنهادی  چه طور لینک های وردپرس را پالایش و بهینه‌ سازی کنیم؟

نکاتی برای ارسال درخواست بازبینی به گوگل

بعد از اصلاح محتوا، خود گوگل برای مشاهده تغییرات به سایت شما سر نمی زند و این بار شما باید درخواست بازبینی را برای گوگل بفرستید. چند نکته در ارسال این درخواست برای کسب نتیجه بهتر وجود دارد که با هم مرور می کنیم:

  1. درخواست را تا زمانی که نهایت تلاش خود را برای بهبود، ترمیم و اصلاح محتوا به کار نگرفته اید ارسال نکنید. در غیر این صورت درخواست مردود شده و شانس پذیرش آن در آینده کاهش خواهد یافت.
  2. درخواست بازبینی باید کوتاه و مختصر نگارش شود. طی این درخواست باید به زبان انگلیسی اعلام کنید هشدار گوگل را مشاهده کرده اید، اقدامات لازم را با صداقت انجام داده اید و نهایت تلاش خود را طی مراحلی که صورت گرفته به کار بسته اید. در نهایت هم منتظر بازبینی گوگل هستید.
  3. بابت پنالتی گوگل شکایت نکنید. شکایات کاربران عموما به جایی نمی رسد و گوگل روزانه هزاران درخواست مشابه دریافت می کند.
  4. به یاد داشته باشید که تجدیدنظر کنندگان درخواست بازبینی گوگل، مثل شما انسان هستند. هر چند نمی توانید با آن ها روابط نزدیک دوستی داشته باشید اما می توانید درخواست خود را طوری مطرح کنید که حس همدردی آن ها را برانگیزید!

اصول ترمیم و اصلاح محتوا بعد از افت رتبه سایت

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *