تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

خانه / سئو / تکنیک های سئو / تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل
5 / 5
1
تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

5 / 5
1

ایندکس سریع مطالب در گوگل موضوع آموزش این بخش از مطالب سئو می باشد. فرآیند دیده شدن مطلب یک سایت توسط گوگل تا نمایش آن به کاربر و هدایت او بر خلاف انتظار همه ما، فرآیندی زمانبر و پیچیده است. دقیقا مثل رسیدن به محصول از کارخانه به دست مشتری، انتقال مطلبی که تهیه و آماده سازی شده است به گوگل و سپس خود کاربر، مراحل مشخصی دارد که بدان ایندکس یا ایندکس شدن گفته می شود. خزنده های گوگل به عنوان پیشتاز ترین ربات های سرزنده و آماده به خدمت شبانه روز گوش به زنگ هستند تا به محض ورود یک مطلب جدید آن را ایندکس و تحویل کاربران دهند. اما برای این که گوگل با موفقیت مجموعه این عملیات ایندکس را انجام دهد تمهیداتی لازم است که در این مرحله باید توسط خود وبمستر یا مدیر سایت اندیشیده شود. تمهیداتی که علاوه بر ایندکس اولیه، موجب ایندکس سریع تر مطالب در گوگل نیز خواهد شد.

به صورت معمول هر وب سایت باید بعد از انتشار، در صورتی که تنظیمات دیده شدن مطالب را برای گوگل غیرفعال نکرده باشد، منتظر خزنده های گوگل بنشیند تا بالاخره به نوبت مطلب او را نیز مرور نمایند. این وسط یک سوال حیاتی پیش می آید: چه طور باید مطمئن شویم که گوگل مطالب را ایندکس می کند؟ چه طور می توان کاری کرد که مطلب به موقع و حتی سریع تر از موقع ایندکس شود و خیلی راحت به دست کاربر برسد؟

برای پاسخ به تمام این سوالات در دیجی وردپرس برنامه ویژه ای داریم. ابتدا در این مطلب به بررسی مفاهیم و چگونگی ایندکس یا کراول شدن سایت می پردازیم و سپس تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل را بررسی خواهیم کرد.

تکنیک های اصولی ایندکس شدن سریع تر مطالب در گوگل

قبل از این که قرار باشد بفهمیم چه طور می توان موتور فعالیت ربات های گوگل را برای ایندکس شدن سایت سریع تر کرد بهتر است به برخی از مفاهیم ابتدایی بپردازیم که احتمالا حتی حرفه ای ها هم به مرور مجدد آن ها نیاز داشته باشند:

مطلب پیشنهادی  9 نکته کلیدی برای بهتر دیده شدن تصاویر در سئو سایت

ربات گوگل

ربات های گوگل صرفا نرم افزارهای گوگلی هستند که اطلاعاتی را به صورت مداوم از سراسر وب جمع آوری کرده و به عنوان شاخص های قابل جستجو برای گوگل ثبت می کنند.

کراول شدن

کروال فرآیند گشت و گذار ربات های گوگل اطراف مطالب هر سایت، خصوصا به روزرسانی های آن سایت و ارسال اطلاعات در قالب یک گزارش به گوگل است. در انجام شدن این فرآیند لینک های طبیعی و لینک های غیرطبیعی تاثیر زیادی دارند.

ایندکس شدن

ایندکس شدن یک مرحله فراتر از کراول و شامل پردازش تمام اطلاعاتی است که توسط ربات های گوگل و طی روند کراولینگ به دست آمده اند. در این مرحله ربات ها کلمه به کلمه مطالب را پردازش کرده و حتی موقعیت آن ها را به طور دقیق ثبت خواهند کرد. برخی از جزئیاتی که در بهینه سازی تصاویر در سئو گفته شد نظیر متن جایگزین عکس، عناوین عکس یا عناوین و تگ های متا خود مطلب در فرآیند ایندکس شدن آنالیز می شوند.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

چگونگی کشف وب سایت های تازه وارد توسط گوگل

برای ایندکس سریع تر مطالب در گوگل تلاش می کنید؟ ابتدا باید ببینید اصلا وب سایت های صفر تازه وارد چه طور باید وارد این وادی شوند و به اصطلاح به گوگل خودی نشان دهند. راه های زیادی برای دیده شدن یک سایت تازه وارد و تازه کار توسط گوگل وجود دارد که وبمستر باید از همان ابتدا از آن ها استفاده کند:

ساخت نقشه سایت برای ایندکس سریع مطالب در گوگل

نقشه سایت لیست کاملی از تمام ریز و درشت موجود در سایت شما است. به جز این که با نقشه سایت مطالب به گوگل معرفی می شوند می توان تعیین کرد که گوگل بخشی از سایت را چند بار ایندکس کند. مثلا صفحه اصلی سایت به صورت روزانه ایندکس یا محصولات مرتبا چک شوند.

ثبت نقشه سایت در کنسول گوگل

بعد از ساخت نقشه سایت اولین گار وصل کردن نقشه با حساب کنسول گوگل است. چنان چه در آموزش سئو سایت با کنسول جستجو گوگل گفته شد از مسیر Optimization > Sitemaps می توان آدرس نقشه سایت را به گوگل ارائه داد تا از این پس از نقشه تبعت کند.

مطلب پیشنهادی  8 شاهراه برای سئو و بهینه سازی نقشه سایت XML

سایر

تولید محتوا اختصاصی، فعالیت در شبکه های اجتماعی و به روز کردن آدرس سایت در آن ها تا منتشر کردن لینک در سایت های مرجع دیگر به شناخته شده سایت به مرور زمان کمک خواهد کرد.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

ابزار Fetch as Google یکی از ابزارهای کارآمد گوگل است که احتمالا در کنسول گوگل نام آن را دیده باشید. کاربرد این ابزار در بحث ایندکس سریع تر مطالب در گوگل کراول کردن URL صفحات در روز است. با این ابزار تمام مطالب و محتوایی که فکر می کنید نیاز به توجه بیشتر گوگل دارد در عرض 5 دقیقه مجددا بالا می آید و مثل یک مطلب تازه ایندکس شده در صورت تطابق به کاربر نمایش داده می شود.

استفاده از ابزار Fetch as Google

مرحله اول: برای شروع URL مطلبی را که قرار است سریع ایندکس شود را وارد کنید.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

مرحله دوم: در حالی که در صفحه اصلی کنسول گوگل هستید دامین سایت خود را وارد کنید. سپس از منو کنار ابتدا منو کشویی Crawl و سپس Fetch as Google را انتخاب نمایید.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

مرحله سوم: در باکس موجود آدرس صفحه یا مطلبی که باید سریع ایندکس شود را بدون دامین وارد کنید و روی fetch کلیک کنید.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

مرحله چهارم: بعد از کلیک روی fetch و مشاهده پیغام موفقیت آمیز بودن عملیات مطابق با شکل زیر روی Submit to index کلیک کنید.با این گزینه تایید کرده اید که ربات های گوگل می توانند صفحات سایت شما را fetch کنند.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

مرحله پنجم: در مرحله بعدی برای تایید ایندکس شدن مطالب، در صورتی که مطالب شما تر و تازه هستند URL مطلب یا URL مطلب و سایر لینک های مرتبط را ثبت کنید.

تکنیک های اصولی ایندکس سریع تر مطالب در گوگل

با ترفند ایندکس سریع تر مطالب در گوگل ، وب سایت هایی که بیشتر کراول شده باشند و دامین های قوی و خوبی داشته باشند بیشتر مورد توجه قرار می گیرند.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *