3 آزمون سئو که همین حالا باید در سایت وردپرس خود انجام دهید

خانه / سئو / آموزش سئو / 3 آزمون سئو که همین حالا باید در سایت وردپرس خود انجام دهید
5 / 5
1
3 آزمون سئو برای تست سایت های وردپرسی

3 آزمون سئو که همین حالا باید در سایت وردپرس خود انجام دهید

5 / 5
1

سئو بحثی پرطرفدار، تکنیکی و استراتژیک است که تمرکز روی آن بازدید بیشتر سایت و به دنبال رتبه بهتر در گوگل را به دنبال دارد. واژه ها و ترکیبات زیادی را طی مباحثی که در باب سئو وردپرس مطرح و بررسی شد شنیده اید. آنالیز سایت، کلمات کلیدی، بک لینک ها، لینک های داخلی در سئو، بازاریابی محتوا، رفع خطاهای سایت، کسب درآمد با سئو و…از جمله عبارات و کلمات نام آشنایی هستند که تقریبا ملکه ذهن همه ما شده اند. اما امروز می خواهیم شما را به یک ترکیب تازه و جدید که احتمالا شاید اصلا آن را نشنیده باشید آشنا کنیم: آزمون بررسی سئو سایت !

وضعیت وب سایت وردپرس بعد از راه اندازی به سان یک کودک تازه متولد شده است. کودکی که باید دائما تحت نظر باشد تا از همین سنین پایین نقص ها یا ضعف های احتمالی در آن برطرف شود و بعدها به یک مسئله ریشه ای تبدیل نشود. سایت شما هم دقیقا مثل این کودک به چک آپ های دوره ای نیاز دارد. چک آپ هایی که ما آن ها را تحت عنوان تست یا ازمون سئو می شناسیم و معتقدیم با استفاده از آن می توان به کاربردی بودن استراتژی های سئو، تاثیرات اقداماتی که تا کنون انجام می دادیم و به روز بودن سایت با الگوریتم های گوگل پی برد.

اجرا سه آزمون سئو که در ادامه با آن ها آشنا می شوید دستاوردهای چشمگیری را برای سایت شما به دنبال دارد. مهم تر از همه خیلی زود کشف می کنید راهی که برای سئو وردپرس خود پیش گرفته اید اصلا درست بوده است یا نه. بعد از آن هم می توانید به ترمیم استراتژی های خود بپردازید.

3 آزمون سئو برای تست سایت های وردپرسی

همراه ما باشید با این بخش بررسی سئو سایت تا ببینید برای هر یک از اهداف زیر چه طور از آزمون سئو استفاده می کنیم.

آزموم اول: هرس کردن محتوا

شما هم حتما بارها شنیده اید که محتوا پادشاه است و اگر برداشت خوبی از این جمله داشته اید به هر دری زده اید تا با تولید محتوا معتبر کاری کنید سایتتان از این جهت کمبودی نداشته باشد. مثلا بازاریابان محتوا زیادی استخدام کرده اید و از آن ها خواسته اید مطالب را استانداردسازی کنند. اما ما بر خلاف تمام گفته ها معتقدیم محتوا نظیر یک مزرعه کشاورزی است! مزرعه ای انبوه از محتواهای مختلف که در حکم محصول این مزرعه هستند. بهتر می دانید که هر مزرعه بعد از یک دوره باید هرس شود تا باقی محصولات بتوانند از شر علف های هرز خلاص شوند!

مطلب پیشنهادی  با رایج ترین انواع کلمه های کلیدی در سئو آشنا شوید

با توجه به این این مثال حتما تا الان دریافته اید که هدف ما در آزمون اول نه تولید محتوا بلکه هرس کردن محتواهایی است که به علت بی کیفیتی به آن ها نیازی نداریم. پس باید به دنبال صفحات یا مطالبی باشیم که هر چه زودتر باید از سایت حذف گردند!

برای شروع هرس کردن یا فیلتر کردن محتوهای بیهوده به این شکل عمل کنید:

تهیه لیستی از URL های سایت

برای شروع از ابزارهایی که برای آنالیز URL وجود دارد استفاده کنید. یکی از مشهورترین ابزارها همان کنسول گوگل می باشد. حتما از راهنما خواندن و آنالیز اطلاعات کنسول جستجو گوگل استفاده کنید تا لیستی از URL های ایندکس شده در اختیارتان قرار گیرد.

3 آزمون سئو برای تست سایت های وردپرسی

ارزیابی لینک ها

بعد از این که لیست URL ها را مشاهده کردید توصیه می کنیم برای آنالیز بهتر پروفایل آن را دانلود نمایید. این پروفایل حاوی لینک های حیاتی سایت شما می باشد که به بازبینی نیاز دارند. با این کار زمان آزمون سئو اول را کاهش داده ایم.

در این مرحله پیشنهاد ما استفاده از ابزار URL Profiler می باشد. URL Profiler ابزار قدرتمند حسابرسی به محتوا و بک لینک ها است. حال به ترتیب URL های موجود در لیست را وارد این ابزار کنید:

3 آزمون سئو برای تست سایت های وردپرسی

آنالیز داده ها

نتایجی که در URL Profiler مشاهده می کنید را دانلود و به دقت مشاهده نمایید. حالا می توانید لیست تمام لینک ها را با جزئیات دقیق ببینید.

حسابرسی صفحات کم ارزش

در آزمون اول دقیقا روی صفحات کم ارزش تمرکز می کنیم. صفحاتی که در 90 روز گذشته ترافیک کمتری داشته اند و نیازمند بازبینی هستند. این صفحات را باید از دایره ایندکس سایت حذف کنیم؛ اما قبل از هر چیز باید توجه داشت که لینک های حیاتی خاصی در بر نداشته باشند.

مطلب پیشنهادی  استراتژی‌های منعطف سئو شما از مرحله شکل‌گیری تا اندازه‌گیری و اجرا

آزمون دوم: بهینه سازی تجربه کاربری

تجربه کاربری فاکتوری است که امروز بیش از گذشته در اصول سئو مطرح می شود. برای آزمون سئو تجربه کاربری هم مراحل خاصی در نظر داریم:

جستجو بازخورد کاربران

بخش بازخورد کاربران بدون شک کارسازترین قسمت برای جستجو تجربه کاربری است. در این بخش همه کاربران می توانند رضایت یا عدم رضایت خود را از وب سایت وردپرسی شما علام نمایند. توجه کنید که این قسمت با کامنت یا نظرات سایت متفاوت می باشد.

برای این که بازخوردها پاسخ به همان سوالاتی باشد که شما می خواهید می توانید از لیست پرسش های زیر در نظرسنجی استفاده نمایید:

  • جمع بندی کلی شما از خدمات سایت چیست؟
  • آیا نکته ای وجود داشته است که باعث ابهام شما شده و نتوانستید از طریق سایت بدان برسید؟
  • چرا وب سایت ما را برای نیازهای خود انتخاب نموده اید؟
  • ناوبری و دسترسی کاربران به بخش های مختلف سایت
  • این که کاربر از کجا به کجا رسیده است و آیا با استفاده از راه هایی که شما در اختیارش قرار داده بودید توانسته به مقصد برسد در مجموع آنالیز ناوبری سایت شما محسوب می شود:

3 آزمون سئو برای تست سایت های وردپرسی

توصیه ما در این بخش استفاده از از Google Analytics برای آنالیز ترافیک ارگانیک و بررسی همین موضوع می باشد.

آزمون سوم: بهینه سازی لینک های داخلی

قبلا درباره بهینه سازی سئو سایت از راه لینک های داخلی صحبت کرده بودیم. بدین منظور گام های زیر را به ترتیب طی کنید:

  • انتخاب صفحه: صفحه ای را در سایت برگزینید که می دانید با توجه به بار و محتوا داخلش استحقاق رتبه یا رنک بالاتر را در گوگل دارد.
  • استفاده از کلمات کلیدی: تصمیمی بگیرید کدام عبارت یا کلمه قرار است رنک بهتری پیدا کند. برای این کار در گوگل کلمه کلیدی مدنظرتان را جستجو کرده و ببینید کدام صفحه برای این کلیدواژه مناسب تر به نظر می رسد.

3 آزمون سئو برای تست سایت های وردپرسی

  • افزودن لینک به صفحه هدف: مطمئن شوید لینک ها را به کلیدواژه های صفحات سایت اضافه کرده باشید
  • بررسی پیشرفت سایت: بین 2 تا 4 هفته بعد از افزودن لینک های داخلی پیشرفت سایت را بررسی کنید
اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *