8 تکنیک برای بهینه‌‌سازی صفحات فرود در موبایل

خانه / سئو / آموزش سئو / 8 تکنیک برای بهینه‌‌سازی صفحات فرود در موبایل
5 / 5
1
تکنیک‌های بهینه‌سازی صفحات فرود در موبایل

8 تکنیک برای بهینه‌‌سازی صفحات فرود در موبایل

5 / 5
1

با اهمیت صفحات فرود یا لندینگ پیج‌ها تا چه حد آشنایی دارید؟ هیچ می‌دانستید که صفحات فرود اولین جایی هستند که بازدیدکنندگان در آن‌ها قدم می‌گذارند، برند شما را می‌‌شناسند و تصمیم به انجام عملیات‌های دیگری می‌گیرند؟ صفحات فرود یا لندینگ پیج‌ها همان صفحاتی هستند که کاربر بعد از مشاهده و کلیک بر روی دکمه ‌های خاصی فراخوانی به عمل یا تبلیغات، به سایت شما وارد می شوند. هدف از به کارگیری صفحات ورود هدایت راحت‌تر کاربران به سمت مطالب و امکاناتی می‌باشد که کاربر به دنبال آن‌ها بوده است. با استفاده از این صفحات است که هر سایت می‌تواند از شانس تبدیل شدن یک کاربر به مشتری واقعی استفاده کند و بازدید او به سودآوری منتهی گردد. با توجه به اهمیت بالای این صفحات در هر سایت، بهینه‌‌سازی صفحات فرود در موبایل به عنوان محبوب‌ترین ابزار جستجو در دنیا امروز ضروری به نظر می‌رسد.

مطابق با تغییرات پیش رو در سئو سال 2018 و اهمیت هر چه بیش‌تر موبایل، قطعا بهینه‌سازی صفحات فرود برای دستگاه‌های موبایل با نسخه دسکتاپ سایت‌ها تفاوت خواهد داشت؛ چون رفتار کاربران موبایل با کاربران دسکتاپ متفاوت است و این تفاوت‌ها باید در بهینه‌سازی صفحات فرود در موبایل در نظر گرفته شود.

برای رقم خوردن تجربه کاربری مناسب تنها طراحی سایت سازگار با موبایل کافی نیست. هر سایتی نیاز دارد با استفاده از تکنیک‌هایی که در ادامه می‌خوانید برای موبایل بهینه و سئو شود.

در این مطلب می‌خوانید:

تکنیک‌های بهینه‌سازی صفحات فرود در موبایل

برای شروع بهینه‌سازی سایت برای موبایل ترفندهای زیادی وجود دارد. در این بین برخی از مهم‌ترین تکنیک‌ها را گلچین کرده‌ایم که با در دیجی وردپرس با شما به اشتراک می‌گذاریم.

تکنیک‌های بهینه‌سازی صفحات فرود در موبایل

تکنیک اول: درج اصل مطلب بدون حاشیه‌پردازی

زمان برای جلب نظر مخاطب به شدت کوتاه است. از این رو مجبوریم تمام عناصری که برای کاربر چشم‌نواز هستند و احتمالا توجه او را جلب می‌کنند درست مقابل چشمان او قرار دهیم؛ بدون هیچ گونه حاشیه‌پردازی. به محض این که بازدیدکننده به واسطه آن چیزی که دیده است مجذوب شود اقدام به عمل می‌کند.

تکنیک دوم: جای‌گیری محتوا و طول آن

برای کاربران موبایل اولین چیزی که مطرح می‌شود اندازه یا سایز صفحه است. از آن جایی که در هر صورت فضای در دسترس در موبایل محدودتر از دسکتاپ است، در بهینه‌‌سازی صفحات فرود مجبور هستیم همه عناصر لازم را در فضایی کوچک‌تر تنظیم کنیم.

ردیف‌های متوالی مطالب و نمایش آن در نسخه موبایل اضافه بار زیادی می‌باشد که ممکن است با خطا در نمایش صفحات بروز کند. گرافیک صفحه در کنار اندازه متون و توجه به نحوه جای‌گیری آن نقش مهمی در بهینه‌‌سازی صفحات فرود دارند. توصیه می‌کنیم طول پاراگراف‌ها را هنگام تولید محتوا روی مقادیر خاصی در نظر بگیرید؛ مثلا چهار خط برای هر بند.

تکنیک سوم: ناوبری ساده

در صورتی که ناوبری یا نقل و انتقال در سایت به خوبی صورت نگیرد نرخ پرش سایت بالاتر می‌رود. خانه یا صفحه اصلی در کنار صفحات اصلی مثل دسته‌بندی‌های اصلی سایت باید کاملا قابل مشاهده باشند.

تکنیک‌های بهینه‌سازی صفحات فرود در موبایل

تکنیک چهارم: مقیاس‌پذیری صفحات سایت

هزاران نوع دستگاه موبایل و تبلت با اندازه صفحات مختلف وجود دارد. تمام این دستگاه‌ها ویژگی‌های خاص و محدودیت‌هایی دارند. از این رو ساخت صفحه فرود موبایلی که در تمامی دستگاه‌های موبایل و تبلت به خوبی نمایش داده شود به خودی خود چالش بزرگی به نظر می‌رسد.

مطلب پیشنهادی  آموزش سئو تحلیل فنی محتوا با کیفیت در سئو : کیفیت یا کمیت؟

صفحاتی که با قالب ریسپانسیو طراحی شده باشند مقیاس‌پذیری کافی را دارند.

تکنیک پنجم: بی‌نیاز کردن صفحات از زوم کردن برای دیده شدن متون

به صورت استاندارد هیچ کاربری نباید برای دیدن متن و نوشته‌های یک صفحه روی موبایل خود، آن صفحه را به حالت زوم ببرد. از این رو مطالب باید بدون نیاز به زوم کردن و یا اسکرول افقی در دستگاه‌های موبایل نمایش داده شوند. به نفع خود شما است اگر مطالب اصلی را در ابتدا صفحه قرار دهید و به اندازه کافی آن‌ها را بزرگ کنید که قابل دیدن باشند.

تکنیک ششم: زیبایی‌شناسی صفحات

از آن جایی که همه چیز در دستگاه‌های موبایل محدودتر نمایش داده می‌شود و کاربر کل صفحه و طراحی اصلی را نمی‌بیند لازم است رنگ‌ها، فونت و تم یا طراحی کلی صفحات موبایل باید کاملا سفارشی باشند.

تکنیک‌های بهینه‌سازی صفحات فرود در موبایل

تکنیک هفتم: سرعت بارگذاری صفحات

هر سایتی بلافاصله بعد از راه‌اندازی با مشکل افت سرعت رو به رو باشد، خصوصا در دستگاه‌های موبایل با افزایش نرخ پرش رو به رو می‌شود. توصیه ما افزایش سرعت سایت وردپرسی با استفاده از تکنیک‌هایی است که بارها و بارها در دیجی وردپرس روی آن‌ها تاکید کرده‌ایم.

تکنیک هشتم: CTA یا فراخوانی به عمل موثر

هدف از بهینه‌‌سازی صفحات فرود برای کاربران CTA یا فراخوانی به عمل است. از این رو همه چیز باید در صفحات فرود یا لندینگ پیج شفاف و قابل دیدن باشد. مثلا اگر کاربر قصد به اشتراک‌گذاری یک پست را در شبکه‌های اجتماعی داشته باشد و همزمان بخش‌های مختلف مثل امتیازدهی به مطلب را مشاهده کند آن گاه توانستیم فراخوانی به عمل را به صورت موثر اجرا کنیم.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *