صفر تا صد چگونگی استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

خانه / سئو / آموزش سئو / صفر تا صد چگونگی استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس
5 / 5
1

صفر تا صد چگونگی استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

5 / 5
1

اگر شما هم بعد از آشنایی با ریدایرکت 301 و تاثیر آن بر سئو یک ریدایرکت شناس (!) حرفه ای شده اید و اکنون برای انتقال صفحات مختلف سایت خود از ریدایرکت از نوع 301 استفاده می کنید احتمالا برایتان پیش آمده که بر خلاف تمام چشم انتظاری هایتان نتایج به دست آمده بعد از ریدایرکت صفحات مطلبوب نیست. چنان چه می دانید ریدایرکت 301 قدرت فوق العاده ای در پاک کردن ساختارهای پیشین یک صفحه در بخشی از سایت، بازسازی صفحات با درج آدرس های جدید و به روزرسانی محتوا قدیمی و غیرکاربردی دارد. با این حال کافی است در استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس مرتکب کوچک ترین خطایی شویم تا بلافاصله آثار منفی آن روی رنک صفحه ما را غافلگیر کند!

در سال های اخیر که گوگل روی استراتژی های لینک بیلدینگ حساسیت بیشتری به خرج می دهد و سختگیرتر شده است خود به خود پتانسیل بروز خطا بین وبمستران در ریدایرکت ها بیشتر شده است. اکنون گوگل با شدت بیشتری با ریدایرکت های غیرمرتبط برخورد می کند و این وسط کاربرانی که تصور می کنند ریز و درشت استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس را به خوبی می دانند بیش از همه متضرر می شوند.

در این شرایط که بسیاری از ریدایرکت های انجام شده توسط وب سایت ها مورد قبول واقع نمی شود تصمیم گرفتیم نگاهی بر صفر تا صد چگونگی استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس داشته باشیم تا دقیقا متوجه شویم چه زمان هایی و چه طور می توان از این روش برای بهبود رنکینگ بهره گرفت. در این آموزش سئو وردپرس همراه من باشید تا موضوع ریدایرکت 301 را با هم مورد بررسی قرار بدیم

استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

در دنیا سئو سه نوع ریدایرکت مورد بحث وجود دارد:

  • ریدایرکت 301: ریدایرکتی که صفحات را به صورت ثابت هدایت می کند
  • ریدایرکت 302: ریدایرکتی که صفحات را به صورت موقت جا به جا می کند
  • متا تگ رفرش یا Meta Refresh
مطلب پیشنهادی  لینک های طبیعی و لینک های غیرطبیعی؛ مسئله این است! (1)

 استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

ریدایرکت 301 انتقال دائمی را از یک صفحه به URL دیگر میسر می سازد که در مسیر آن 90 تا 99 درصد مسیر لینک جویس یا قدرت رنکینگ طی می شود. ریدایرکت های 301 با توجه به لینک جویس ( انتقال ارزش یک صفحه به صفحه دیگر) بهترین نوع ریدایرکت در انتقال صفحات برای سئو وردپرس هستند.

آشنایی با آناتومی یک ریدایرکت بی عیب و نقص!

بهترین ریدایرکت آن ریدایرکتی است که بدون حاشیه های اضافی و ایجاد دردسرهای تازه برای وبمستر یک آدرس را به آدرس دیگری تبدیل کند. بنابراین در ریدایرکتی که کامل صورت بگیرد باید تمام اجزا صفحه شامل محتوا یا تصاویر به جز URL بدون تغییر بمانند.

هر ریدایرکت در صورتی که سالم و بی عیب و نقش باشد می تواند تا 85 درصد از حق امتیاز و اعتبار آدرس اصلی اولیه را منتقل سازد؛ به شرط این که به صفحه مرتبطی وصل شده باشد. با این حال از آن جایی که بسیاری از وبمستران معمولا صفحات غیرمرتبط را به هم لینک می کنند در ریدایرکت با پنالتی های گوگل مواجه می شوند.

انتقال همه صفحات به صفحه اصلی با ریدایرکت 301

گوگل باهوش تر از همه وبمستران است و از همان اول می دانست که انتقال همه صفحات به صفحه اصلی سایت که بهترین معرف آن برای رتبه بندی صفحات مختلف خواهد بود سیاست درستی نخواهد بود؛ حتی اگر این انتقال به وسیله ریدایرکت 301 انجام گرفته باشد. بنابراین نباید انتظار داشته باشیم هرگاه ریدایرکت صفحات زیادی را به HOME PAGE انجام می دهیم رنک سایت تغییر محسوسی داشته باشد.

 استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

با توجه به این که این کار از نظر گوگل امتیاز منفی دارد توصیه می کنیم به جای ریدایرکت صفحات به صفحه اصلی آن ها را به URL های متفاوت دیگر موجود در سایت هدایت کنید. این حالت از ریدایرکت به صفحه اصلی که عمومی ترین صفحه است بهتر خواهد بود.

ریدایرکت 301 و بک لینک های بد

در ابتدا که الگوریتم پنگوئن روی کار آمد این تصور وجود داشت که لینک های خوب تاثیر خود را روی سایت می گذارند، اما لینک های بد تاثیر منفی نخواهند داشت. بعد از به روزرسانی این الگوریتم و در ارتباط با ریدایرکت 301 در سئو وردپرس مشخص شد که هر گاه ریدایرکت صفحه ای را انجام دهیم مسلما لینک های شکسته در سئو موجود در آن صفحه و بک لینک های خراب نیز منتقل خواهند شد.

مطلب پیشنهادی  با افت رتبه سایت مواجه شدید؟ سریعا این 10 کار را انجام دهید!

 استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

بسیاری از وبمستران URL یا دامین های مختلف سایت های قدیمی خود را به یک دامین اصلی ریدایرکت می کنند و معمولا نیز از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس استفاده می نمایند؛ غافل از این که این ریدایرکت ها تمام لینک های خراب و شکسته ای که برای سئو مخرب هستند نیز با این کار به سایت اصلی هدایت می شوند.

URL های مجزا و لینک های خراب

وضعیت بالا برای URL های مجزا نیز صادق است. مثلا هر گاه یک صفحه با لینک های نامعتبر به صفحه تازه ای که ایجاد کرده ایم ریدایرکت شود این لینک ها و اثرات منفی آینده آن به صفحه تازه نیز منتقل خواهد شد. در چنین حالاتی بهتر است بعد از مطالعه خطا 404 و چگونگی برطرف کردن آن، آن صفحه را به طور کلی از سایت حذف کنید.

 استفاده از ریدایرکت 301 در سئو وردپرس

موارد استفاده از ریدایرکت های 301

ساخت ریدایرکت 301 بسیار ساده است؛ کافی است ادیتوری مثل نوت پد را باز کنید، داخل آن آدرس سایت یا صفحه ای که قرار است ریدایرکت شود را پیست نموده و آن را با نام htaccess. ذخیره سازی کنید. حالا این فایل می تواند به سادگی در فضا وب آپلود شود. اما چه مواقعی می توان ازاین فایل برای ریدایرکت 301 در سئو وردپرس بهره گفت؟

  1. تغییر نام فایل ها و آدرس سایت ها: ریدایرکت ابزار مهمی خصوصا در کشف سایت های جدید است. به وسیله آن می توان کاری کرد که کاربر با تایپ کردن آدرس های قدیمی همچنان به سایت تازه وصل شود و با خطا گوگل مواجه نشود
  2. بهینه سازی صفحات وب: ریدایرکت ها در انتقال لینک جویس بسیار موثر هستند و به گوگل نشان می دهند این صفحه مرتبا به صفحه یا آدرس اصلی ارجاع داده شده است
  3. تغییرات جزئی آدرس های صفحات مختلف: مثلا اگر آدرس یک صفحه از html به .php تغییر کرده باشد نام هر دو فایل باید در htaccess  تایپ شوند.
اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *