بهترین ساختار پیوندهای یکتا از نظر سئو در وردپرس چیست؟

خانه / سئو / آموزش سئو / بهترین ساختار پیوندهای یکتا از نظر سئو در وردپرس چیست؟
5 / 5
1
بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

بهترین ساختار پیوندهای یکتا از نظر سئو در وردپرس چیست؟

5 / 5
1

از زمانی که وردپرس ۱٫۰٫۰ منتشر شد تا حالا شاهد تغییرات چشمگیر و متنوعی بوده ایم. وردپرس از گذشته تا کنون به سان یک کودک رشد یافته است و دیگر داشبورد ساده ای با تم سبز یشمی خسته کننده ندارد. همزمان با ورود تم های زیبا تر قابلیت های وردپرس هم گسترده شد و کم کم تبدیل به CMS خوبی شد که دیگر فقط برای وبلاگ ها قابل استفاده نبود. این تحولات به تدریج ادامه یافت تا این که وردپرس به یک شاهکار هنری رشد یافته تبدیل شد. البته هنوز هم این روند رشد ادامه دارد. یکی از تغییراتی که در نسخه های اخیر وردپرس رخ داد بهینه سازی ساختار پیوندهای یکتا در وردپرس بود که پیش از آن از نظر گوگل و به لحاظ سئو مورد تایید قرار نگرفته بود.

در میان تمام مواردی که در سئو وردپرس جائز اهمیت هستند پیوندهای یکتا یکی از مهم ترین بخش هایی هستند که باید پیش از پر کردن بلاگ سایت بدان توجه کرد. با وجود تغییراتی که حالا مدتی است در وردپرس رخ داده تنظیم پیوند یکتا بهینه هم به مجموعه کارهایی که فقط وردپرس از پس آن ها بر می آید و شما نمی دانید پیوسته است. اما ممکن است هنوز برخی با permalink  یا پیوندهای یکتا داخل وردپرس آشنا نباشند.

از این رو آموزش امروز را از نقطه صفر و برای کسانی که هیچ آشنایی اولیه با پیوندهای یکتا ندارند آغاز می کنیم. در طول این مطلب به تدریج متوجه خواهید شد که بهترین ساختار پیوندهای یکتا از نظر سئو در وردپرس چیست.

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

برای آشنایی با پیوندهای یکتا دروردپرس ابتدا باید با مفهوم لینک آشنا داشته باشید. به طور کلی هر آدرس اینترنتی که کلیک روی آن ما را به صفحات مختلف وب هدایت نماید یک لینک محسوب می شود. URL همان لینک هایی است که به آدرس صفحات مختلف اطلاق می شود. حالا وردپرس در یک اقدام جالب اقدام به ساخت اصطلاحات اختصاصی کرده است و URL ها را با یک نام مستقل یعنی پیوند یکتا خطاب می کند.

مطلب پیشنهادی  آینده توضیحات متا در سئو: متا تگ‌های توضیحات هنوز هم اهمیت دارند؟!

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

URL بهینه یعنی چی؟

وردپرسی که به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا بهینه و سئو برای موتور جستجو گوگل از نظر کدنویسی محسوب می شود تا سال 2016 در ساختار پیوندهای یکتا تقریبا ضعیف عمل کرده بود. ساختار پیش فرضی که قبل از شخصی سازی های انجام شده توسط کاربر در پیوندهای یکتا هر مطلب دیده می شود به شکل زیر می باشد:

https://www.digiwp.com/?p=123

برای این که بهتر با مفهوم URL بهینه آشنا شوید پیشنهاد می کنیم حتما آموزش بهینه سازی و پالایش لینک های وردپرس را مطالعه کنید. در این مطلب خیلی مفصل به انواع URL های ممکن در وردپرس و شیوه نگارش آن ها پرداخته ایم.

به طور کلی برای یک پست مستقل سه ساختار اصلی پیش فرض زیر بهتر است:

 Domain.com/Category/Post-name Domain.com/Postname (/%postname%/) Domain.com/postname/numeric-ID 

استفاده از دسته بندی ها در URL های وردپرس

همان طور که بالاتر مشاهده کردید یکی از راه های رایج برای نوشتن URL بهینه در وردپرس استفاده از دسته بندی و سپس نام پست مربوطه است. پیشنهاد ما استفاده از URL هایی است که صرفا نام خود پست یا مطلب را در برداشته باشند. با این حال در سئو وردپرس بسیاری توصیه می کنند از دسته بندی های سایت در تولید پیوندهای یکتا استفاده شود.

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

در صورتی که دسته بندی هایی با نام های کوتاه در سایت خود دارید می توانید از استایل اول (دسته بندی+ نام پست) استفاده کنید. هر چند که اخیر در موضوع تولید محتوا معتبر برای سایت ایجاد چنین پست هایی به دلیل تشابه و محدودیت نام دسته بندی های موجود در پیوند یکتا ممکن است سبب شود مطلب شما تکراری برشمرده شود.

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

ساخت URL های سفارشی با تگ های موجود

به جز ساختارهایی که به صورت پیش فرض در وردپرس مشاهده می کنید شما راه های مختلفی برای ساخت پیوندهای یکتا دقیقا به همان شکلی که خودتان مایل هستید دارید. مثلا فرض کنید می خواهید مطالبتان به جای این که با استفاده از نام یک دسته بندی نمایش داده شود با استفاده از ساعت یا دقایق روزی که نگارش شده است ظاهر گردد. وردپرس بدین منظور تگ های ویژه ای در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید این بخش را دقیقا مثل سایر قسمت ها سفارشی کنید.

مطلب پیشنهادی  تاثیر ساختار سایت بر سئو ؛ عاملی که از چشم وبمستر دور می‌ماند

لیست تگ های موجود:

  • %year%: این تگ برای نمایش با استفاده از سال تولید مطلب می باشد؛ مثلا سال 2017.
  • %monthnum%: این تگ برای نمایش ماه تولید محتوا می باشد؛ مثلا 05 که به معنا ماه می یا درصورتی که تقویم فارسی باشد ماه مرداد است.
  • %day%: روزی که محتوا را تولید کرده اید با این تگ نشان دهید؛ مثلا روز بیست و هشتم ماه.
  • %hour%: ساعت تولید محتوا را با این تگ نشان دهید. مثلا ساعت 15 بعد از ظهر محتوا منتشر شده است.
  • %minute%: مطلب در چه دقیقه ای منتشر شده است؟ مثلا در دقیقه 43.
  • %second%: این تگ جزئی ثانیه مربوط به انتشار مطلب را هم می تواند نشان دهد؛ مثلا ثانیه 57.
  • %postname%: این تگ ساختار اصولی همان عنوان محتوا می باشد. مثلا اگر محتوا شما درباره سئو وردپرس است پیوند یکتا در این حالت بدین شکل خواهد بود: سئو-وردپرس
  • %post_id%: این تگ آی دی یا مشخص خاص برای هر پست است؛ مثلا پست 458.
  • %category%: این تگ هم مثل مورد مشابه قبلی ساختار اصولی برای قرارگیری دسته بندی در پیوندهای یکتا می باشد.
  • %author%: این تگ نام نویسنده یک مطلب را نیز مشخص خواهد کرد.

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

سایت های تازه تاسیس به گوش باشند!

در صورتی که تازه وب سایتی را با وردپرس طراحی کرده اید و هنوز شش ماه از فعالیت شما به طور کامل سپری نشده است هرگز با پیوندهای یکتا بازی نکنید و ساختار پیش فرضی که برای آن ها مشخص کردید را تغییر ندهید.

دقت داشته باشید که تغییر URL یا همان آدرس های مربوط به هر صفحه که وردپرس بدان پیوندهای یکتا می گوید باعث تغییرات اساسی در رنکینگ یک سایت می شود. از آن جایی که گوگل برای هر اقدام خود به پیوندها نیاز دارد پس برای تغییر این بخش ها با کارشناسان مشورت کنید. در صورتی که بعد از تغییر URL ها با مشکلی مواجه شدید می توانید از آموزش جلوگیری از ارور پس از تغییر پیوند یکتا استفاده نمایید.

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در سئو وردپرس

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *