معرفی و آموزش افزونه تعیین نقش کاربری در وردپرس

خانه / افزونه وردپرس / افزونه رایگان / معرفی و آموزش افزونه تعیین نقش کاربری در وردپرس
5 / 5
1

معرفی و آموزش افزونه تعیین نقش کاربری در وردپرس

5 / 5
1

برخی اوقات نیاز است که هر فرد در یک سایت وردپرس دارای جایگاهی باشد به اصطلاح دارای نقش کاربری خاصی باشه و متناسب با جایگاه خود نسبت به کار هایی که انجام می دهد دارای محدودیت باشد، به طور مثال یک فرد عادی نتواند کار هایی که مدیر یک سایت انجام می دهد را انجام بدهد یا یک نویسنده نتواند کار هایی که یک ویرایشگر انجام می دهد را انجام بدهد.

بهترین و حرفه ای ترین افزونه تعیین نقش کاربری در وردپرس

وردپرس برای تعیین نقش کاربری دارای افزونه های بسیاری می باشد که ما امروز قصد داریم یکی از این افزونه ها را به شما معرفی کنیم.

افزونه نقش کاربری User Role Editor

شما با استفاده از افزونه user role editor می توانید سایتتان را به سادگی محدود کنید، و برای هر فردی که در سایت شما می باشد یک نقش تعیین کنید و با توجه به نقشش به او دسترسی بدهید. از این طریق هم می توانید افراد سایتتان را مدیریت کنید و هم پنل مدیریت سایتتان را ایمن سازی کنید.

نجوه کار با افزونه

ابتدا اقدام به نصب افزونه وردپرس مربوط کنید همانند افزونه های دیگر دریافت کنید و سپس بر روی وردپرس خود نصب و فعال سازی کنید. بعد از اینکه افزونه را نصب کنید در پنل پیشخوان در منو کناری در گزینه تنظیمات گزینه جدیدی با عنوان ویرایشگر نقش کاربر ایجاد می شود که برای دسترسی به افزونه و کار با آن باید به این گزینه مراجعه کنید.

مطلب پیشنهادی  نوشتن کد های php در وردپرس با افزونه php code widget

بعد از این که گزینه ویرایشگر نقش کاربر را انتخاب کردید وارد صفحه تنظیمات افزونه می شوید که خود دارای چندین سربرگ می باشد که هر کدام را تک به تک در ادامه بررسی خواهیم کرد.

سربرگ عمومی

همان طور که مشاهده می کنید در سربرگ عمومی گزینه هایی وجود دارد که هر کدام مربوط به کار خاصی می باشند گزینه هایی از قبیل: نمایش نقش مدیر در ویرایشگر نقش کاربر ، ویرایش قابلیت های کاربر و بسیاری گزینه های دیگر که مربوط به کار های معمول و عمومی افزونه می باشد. شما می توانید هرکدام را که مایل بودید تیک زده و از آن استفاده کنید.

سربرگ ماژول های اضافی

همان طور که از اسم این گزینه پیداست مربوط به امکانات اضافی این افزونه می باشد که البته یک گزینه بیشتر نمی باشد که این گزینه، گزینه شمارش کاربران بدون نقش است

که با تیک دار کردن آن وردپرس آمار تمام کاربران را بدون در نظر گرفتن نقش آن می گیرد و آن ها را می شمارد.

سربرگ نقش های پیش فرض

همان طور که در تصویر مشاهده می کنید در این سربرگ شما می توانید نقش هر فرد را مشخص کنید و متناسب با نقش فرد به آن دسترسی بدهید.

سربرگ درباره ما هم که نیازی به توضیح ندارد.

بعد از تنظیم تمام این بخش ها نوبت به اعمال محدودیت برای هر فرد می رسد. حالا شما باید نقش هر فرد را در سایتتان مشخص کنید، برای این کار باید به منو کاربران مراجعه کنید و از میان گزینه هایی که در این میان وجود دارد گزینه ویرایشگر نقش کاربر را بزنید.

مطلب پیشنهادی  افزونه All In One WP Security and Firewall

بعد از این که گزینه ویرایشگر نقش کاربر را انتخاب کنید به صفحه ای مانند تصویر زیر مواجه می شوید که در این صفحه می توانید نقش هر فرد را مشخص کرده و محدودیت ها مربوط به نقش هر نفر را اعمال کنید.

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید این صفحه تشکیل شده از گزینه ها و بخش های زیادی می باشد که هر کدام برای موارد مختلفی استفاده می شوند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

در ابتدا صفحه منو کشویی وجود دارد که در تصویر با کادر قرمز رنگ مشخص شده است. از این منو نقش هایی را که مشخص کرده اید را می توان انتخاب کنید و برای هر کدام از آن ها مشخص کنید که چه فعالیت هایی را می توان در سایت انجام دهند.

بعد از این که نقش مورد نظر را مشخص کردید از بخش پایین می توانید فعالیت های مورد نظر برای هر نقش را تیک بزنید.

نتیجه گیری

در بعضی مواقع مدیران سایت نیاز دارند که برای افرادی که در سایتشان فعالیت دارند محدودیت هایی ایجاد کرده و برای هر کدام نقشی را مشخص کنند تا همه افراد به تمام بخش های سایت دسترسی نداشته باشند، برای این کار بهتر است از افزونه ای کامل و جامع استفاده کنید تا بتوانید به صورت دقیق تر این محدودیت ها را اعمال کنید.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *