وردپرس دارای فایل های php است که بر روی سیستم عامل ها قابل اجرا نیست و نیاز به نرم افزار مکمل برای اجرای آنها خواهید داشت. MAMP یکی از این نرم افزار ها است که کاربران سیستم عامل مک میتواند با استفاده از آن اقدام به نصب وردپرس در سیستم عامل مک با MAMP کنند ، همانطور که در مقاله پیش نیازهای نصب وردپرس با هم بررسی کردیم. حال اگر شما هم از این دسته کاربران هستید پس حتما این مطلب را مطالعه کنید.
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست Mac
اگر شما مطالب آموزش وردپرس را دنبال میکنید باید تا کنون دانسته باشید که تست کردن هر آموزش بر روی سایت شما میتواند ریسک بزرگی را به دنبال داشته باشد. یا اگر در راه راه اندازی سایت با وردپرس هستید و دوست دارید کارهای سایت را انجام دهید و یکباره ان را روی سایت قرار دهید نصب وردپرس روی لوکال هاست گزینه خوبی می باشد.
اگر وردپرس را بر روی لوکال هاست خود داشته باشید میتوانید تمام آزمایشات خود را بر روی آن بدون تحدید ریسک انجام دهید. با استفاده از وردپرس بر روی لوکال هاست میتوانید به توسعه و یادگیری وردپرس با خیال راحت بپردازید. بسیاری از توسعه دهندگان از این قابلیت برای ترجمه قالب ها و افزونه ها استفاده میکنند، شما نیز میتوانید این کار را انجام دهید.
نصب MAMP روی مک
همانطور که گفتم با استفاده از نرم افزار MAMP بر روی سیستم عامل مک میتوانید وردپرس را بر روی لوکال هاست خود نصب و راه اندازی کنید. برای شروع به وبسایت MAMP مراجعه کنید و این نرم افزار را دانلود کنید. پس از دانلود برنامه را راه اندازی کنید.
برای شروع نیاز خواهید داشت تا تنظیمات افزونه را پیکربندی کنید، برای انجام این کار بر روی Preferences کلیک کنید. سپس یک پنجره کوچک باز خواهد شد، اکنون بر روی تب Ports کلیک کنید. در این بخش باید پورت ها را برای MySQL و Apache تنظیم کنید و این پورت ها باید منحصرا مخصوص این دو باشد. برای Apache پورت 80 را مشخص کنید و برای MySQL پورت 3306 را مشخص کنید.
در بخش بعد باید دایرکتوری فایل های وردپرس را مشخص کنید. برای انجام این کار وارد تب Apache شوید و آدرس را در این بخش مشخص کنید.
برای ذخیره تغییرات بر روی دکمه Ok کلیک کنید و مشاهده خواهید کرد که سرور های Apache و MySQL در حال اجرا هستند.
اجرای وردپرس با MAMP
وردپرس را دانلود کنید برای دانلود وردپرس نسخه جدید وارد لینک مربوط شوید. و آن را در دایرکتوری مشخص شده در تب Apache استخراج کنید. یعنی فایل وردپرس را که به صورت زیپ دریافت کردید باید آن را از حالت زیپ خارج کنید و در مسیری که در تصویر بالا مشخص کردیم کپی کنید Applications/MAMP/htdocs سپس در نرم افزار بر روی open start page کلیک کنید. وقتی که مرورگر باز شد در نوار منو بر روی phpMyAdmin کلیک کنید.
phpMyAdmin یک برنامه مبتنی بر وب است که برای مدیریت پایگاه داده ( دیتابیس ) استفاده میشود و در سی پنل سایت خود ممکن است با این آیتم رو به رو شده باشید. در این بخش بر روی Databases کلیک کنید و یک پایگاه داده ایجاد کنید و یک نام برای آن مشخص کنید.
مرورگر را باز کرده و آدرس http://localhost/mysite را وارد کنید (mysite همان نام سایت شما است در این آموزش ما داخل پوشه htdocs یک پوشه به اسم mysite درست کردیم و فایل های وردپرس را داخل ان قرار دادیم. به همین دلیل باید ادرس به صورت localhost/mysite وارد شود. ) اگر فولدر وردپرس شما با نام دیگری ذخیره شده است باید همان مقدار را قرار دهید. اگر این کار را انجام ندهید وردپرس به شما اطلاع خواهد داد که قادر به یافتن فایل config.php نیست. اکنون باید بر روی گزینه ساخت فایل کلیک کنید.
در این صفحه نیز باید اطلاعات پایگاه داده را وارد کنید. در قسمت نام، نام وارد شده در phpMyAdmin را وارد کنید و فیلد نام کاربری و رمز عبور را با عبارت root پر کنید و در بخش سرور پایگاه داده مقدار localhost را قرار دهید.
اکنون وردپرس به پایگاه داده متصل میشود و فایل پیکربندی را ایجاد میکند. برای شروع نصب وردپرس بر روی دکمه Run Install کلیک کنید. در صفحه بعد باید اطلاعات سایت را وارد کنید و نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید. تمام فیلد ها را پر کنید و بر روی Install WordPress کلیک کنید.
اکنون سایت شما ایجاد شده است و پیغام موفقیت آمیز را مشاهده میکنید. اکنون میتوانید از تجربه استفاده از وردپرس بر روی مک لذت ببرید.
امیدوارم با استفاده از این مطلب توانسته باشید به خوبی وردپرس را بر روی لوکال هاست Mak خود نصب و راه اندازی کنید. شما میتوانید با استفاده از مطالب زیر به نصب وردپرس بر روی ویندوز بردازید:
سلام و خسته نباشید
مشکلاتی هست اول اینکه سایت mamp وقتی دانلود میکنی همزمان دوتا نرم افزار دانلود میشه و هشدار میده بعد از مدتی از کار میفته
این مشکل با دانلود از سایت پی سی دانلود هم حل نشد
مشکل بعدی اینه که نرم افزار دانلود شده mamp و mamp pro هستن و برنامه mamp فقط دکمه روشن و خاموش سرور رو داره و هیچ شباهتی به برنامه ای که از عکسش برای اموزش استفاده کردید نداره
و mamp pro هم قسمت هایی رو نداره و غیر قابل استفاده است عملا
سلام ، سلامت باشید
چک شد. فقط یک فایل حددو 360 مگی دانلود میشد و مشکلی نداشت.
تصاویر آموزش مربوط به نسخه های قبل هست. داخل نسخه جدید ممکنه ظاهر برنامه عوض شده باشه اما بیس کار همین چیزی هست که داخل آموزش ذکر شده
موفق باشید