ردیابی لوکیشن گوگل ؛حتی قدرتمند‌تر از قبل در سال 2017

خانه / سئو / آموزش سئو / ردیابی لوکیشن گوگل ؛حتی قدرتمند‌تر از قبل در سال 2017
5 / 5
1
ردیابی لوکیشن گوگل

ردیابی لوکیشن گوگل ؛حتی قدرتمند‌تر از قبل در سال 2017

5 / 5
1

خیلی وقت است که گوگل با لوکیشن و موقعیت جغرافیایی پیوند خورده است و با هم سر وسرّی دارند! شاید خیلی‌ها نسبت به آیکن GPS گوشی خود بی‌تفاوت باشند و اصلا ندانند لوکیشن گوشیشان روشن است یا خاموش؛ اما گوگل خیلی بهتر از من و شما به این آیکن کوچک توجه دارد و از آن استفاده می‌کند. هنوز هم با مفهوم و اهمیت ردیابی لوکیشن گوگل غربیه هستید؟ با یک مثال ساده روشن می‌شوید! لوکیشن را کد پستی موقعیتتان در گوگل تصور کنید. اگر آی پی هر فرد در فضای وب یک هویت سنج حرفه‌ای یا شناسنامه باشد لوکیشن او مثل کدپستی خانه‌اش است که معمولا برای شناسایی موقعیت از آن استفاده می‌شود.

یکی از سرویس‌های کاربردی گوگل ادوردز است و گزارشاتی که توسط این سرویس منتشر می‌شود بر اساس همین کد‌های پستی یا ردیابی لوکیشن کاربران توسط گوگل است. اهمیت روزافزون ردیابی لوکیشن به عنوان خدمتی که هر روز قدرتمند‌تر از گذشته به کار خود ادامه می‌دهد باعث شد تا مطلب امروز دیجی وردپرس را با استناد بر گزارشات به دست آمده توسط گوگل ادوردز به تحلیل اهمیت موقعیت جغرافیایی برای گوگل اختصاص دهیم.

اهمیت ردیابی لوکیشن گوگل در سال 2017

گوگل سرویس‌های متعددی دارد که هر یک به نحوی با هم لینک داده‌اند. ادوردز سرویس تبلیغاتی گوگل است که خیلی بیش‌تر از سایر امکانتش به لوکیشن کاربران دقت می‌کند. البته گوگل این کار را محض رضای خدا انجام نمی‌دهد. ادوردز یکی از مهم‌ترین منابع کسب درآمد گوگل است که کاربران با استفاده از آن با پرداخت هزینه‌ای نامشخص و متغیر پست‌ها و مطالب خود را ارتقا می‌دهند. در واقع اگر تا دیروز فکر نمی‌کردید بشود گوگل را با پول خرید باید بگوییم که اشتباه می‌کردید! گوگل با ادوردز بخش عمده‌ای از امورات خود را می‌گذارند!

ارتباط ادوردز و موقعیت جغرافیایی هر کاربر

ZIP codes یا کد‌های پستی همان لوکیشن کاربران هستند که به عنوان هسته جستجو در نمودار‌ها یا همان گزارشات سرویس گوگل ادوردز دیده می‌شود. ادوردز با استفاده از لوکیشن می‌تواند محل ایده‌ال برای نمایش تبلیغات را به دست آورد. به این شکل که هر جا که کاربر باشد تبلیغات هم هست و گوگل به این شیوه با کسب کلیک درآمدزایی کرده است.

مطلب پیشنهادی  نیم نگاهی بر عناصر کلیدی سئو در محتوا متمرکز بر مشتری

به نمودار زیر که توسط گوگل ادوردز منتشر شده است دقت کنید. ادوردز در این نمودار به خوبی رشد جستجو مبتنی بر لوکیشن را در موتور جستجو گوگل نشان داده است:

ردیابی لوکیشن گوگل

یک پیش‌بینی احتیاطی بزرگ!

آن دسته از کاربران یا مدیران وب سایتی که آدرس نامعتبر یا اطلاعات غلطی از لحاظ موقعیت‌شناسی در دست گوگل دارند آگاه باشند که گوگل نسبت به تمام اتفاقات اطرافش هشیار است! هر وب سایت یا برندی که هنوز اطلاعات آن به روز نشده باشد یا برای گوگل قابل اطمینان نباشد در واقع به خودش آسیب زده است. گوگل هر یک از زیپ کد‌ها یا کد‌های پستی که بر اساس بسته‌های جغرافیایی به گوگل ارسال می‌شوند را بررسی می‌کند و بر اساس همان اطلاعات رنکینگ و رتبه‌بندی را انجام می‌دهد. ترند یا روندی که هر یک از برند‌ها برتر در حال حاضر در گوگل دارند نشان‌دهنده توجه ویژه آن‌ها به امر به روزرسانی اطلاعات جغرافیایی بوده است.

تبلیغات؛ در گرو لوکیشن و موقعیت جغرافیایی

گوگل به صراحت اعلام کرده است که تبلیغات مبتنی بر موقعیت مکانی دقیق‌تر بازدید و نهایتا مشتری بیش‌تری به عنوان ترافیک طبیعی گوگل دریافت می‌کنند. زیپ کد یا کد پستی یکی از مهم‌ترین عواملی است که در شکل‌گیری نظام تبلیغاتی موفق تاثیرگذار است. با نگاهی به گزارش اختصاصی گوگل که برای تبلیغ‌کنندگان مختلف منتشر شده است متوجه شدیم که 28 درصد از ترافیک طبیعی کل گوگل در یک چهارم اول سال 2015 قطعا نمی‌تواند بر اساس ردیابی لوکیشن گوگل صورت گرفته باشد. اما همین که وارد سال 2016 می‌شویم (خصوصا در یک چهارم پایانی) تنها 11 درصد از جستجو‌های گوگل هستند که احتمال می‌دهیم عاملی غیر از موقعیت جغرافیایی در آن دخالت داشته است.

در نمودار بالا به رنگ خطوط هم توجه داشته باشید. هر رنگ نماینده یک دسته از کاربران فعال است. همان طور که می‌بینید هنوز اهمیت جستجو بر اساس ZIP code برای کاربران دسکتاپ و تبلت بیش‌تر مطرح است؛ اما فاصله یا شکاف موجود بین این کاربران و کاربران اسمارت‌فون‌ها کم‌تر از این است که بخواهیم کاربران موبایل یا دسکتاپ را جدا فرض کنیم.

مطلب پیشنهادی  بک لینک های با کیفیت در وردپرس و راه های استفاده از آن ها

نحوه تاثیرگذاری لوکیشن بر تبلیغات

شاید فکرش را هم نکنید اما گوگل به متوسط درآمد خانوار هم برای نمایش تبلیغات خود دقت می‌کند! سرویس HHI یا هدف گذاری جستجو بر اساس متوسط درآمد خانوار مدتی است که عرضه شده است. این سرویس کاملا مبتنی بر لوکیشن می‌باشد. به این شکل که بر اساس موقعیت جغرافیایی، سطح محله از نظر قیمت و شغل یا پیشه اکثریت افرادی که در محل زندگی می‌کنند گوگل می‌تواند یک رقم مشخص به عنوان میانگین درآمد تحمین بزند. با این سرویس پیشنهاد خدمات تبلیغات خیلی خیلی پیشرفته‌تر از گذشته می‌شود. مثلا اگر کسی کالا لوکسی داشت باید آن را در مناطقی عرضه کند که مطمئن است مردم توانایی خرید آن را دارند. گوگل با بهره‌گیری از این سرویس در سال 2017 نشان می‌دهد که ردیابی لوکیشن گوگل از همه نظر اهمیت دارد و بیش‌تر به نفع خود کاربر تمام می‌شود.

تبلیغات حرفه‌ای با موقعیت‌یابی حرفه‌ای

گوگل بر اساس ابزار‌های خودش کار می‌کند. اگر گوگل سرویس ادوردز خود را برای تبلیغات پیشنهاد می‌دهد می‌توان بدان اعتماد کرد؛ چون قرار است گوگل ما را حمایت کند! در ارتباط با تبلیغاتی که به صورت گسترده در گوگل انجام می‌شوند ما خیلی خوش‌بین هستیم. اطلاعاتی که از تغییرات جدید در سال 2017 به دست آمده است حاکی از یک سرویس تبلیغات حرفه‌ای است. شاید غیرممکن به نظر برسد اما یک فروشنده محصولات آرایشی در چندین هزار کلیومتری ایران که مستقر در نیوجرسی آمریکا می‌باشد قادر است یک فروشگاه معتبر در منطقه 5 تهران را شناسایی کند؛ به شرط آن که اطلاعات جغرافیایی آن دقیقا توسط گوگل احراز هویت شده باشد.

تبلیغات متناسب با شعاع کسب وکار

از دیگر فواید ردیابی لوکیشن گوگل سئو محلی است. بهینه شدن محتوا بر اساس محله، خیابان، شهر یا کشور اهمیت زیادی دارد تا کاربران بتوانند به سمت سایت سرازیر شوند.

شما چه فکر می‌کنید؟

به نظر شما ردیابی لوکیشن گوگل تا چه حد در سال 2017 اهمیت می‌یابد؟ دیدگاه خود را مطرح کنید.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *