مقدمه‌ای بر سئو بین‌المللی ، روش‌ها و ضرورت آن برای سایت‌ها

خانه / سئو / آموزش سئو / مقدمه‌ای بر سئو بین‌المللی ، روش‌ها و ضرورت آن برای سایت‌ها
5 / 5
1
سئو بین‌المللی

مقدمه‌ای بر سئو بین‌المللی ، روش‌ها و ضرورت آن برای سایت‌ها

5 / 5
1

بسیاری از کسب وکارهای قدیمی و نوپا، بسته به زمینه کاری خود، ظرفیت عرضه و معرفی محصولات یا خدماتشان را به خارج از کشور، کشورهای منطقه و حتی کل دنیا را دارند. نه فقط برندهای شناخته شده، بلکه خیلی از برندهای ناشناخته که هنوز جایگاه واقعی خود را در بازار داخلی پیدا نکرده‌اند ممکن است بتوانند بازار بهتری را در آن سوی مرزها جهت توسعه فعالیت اقتصادی خود داشته باشند. صنعت سئو به این دسته از سایت‌ها با این اهداف، سئو بین‌المللی را به عنوان به صرفه‌ترین راهکار بازاریابی و مارکتینگ محصولات در سراسر دنیا پیشنهاد می‌کند.

سئو بین‌المللی با توجه به رقابتی که روز به روز فشرده و سخت‌تر می‌شود بیش از گذشته اهمیت یافته است. در این روش سایت‌ها هرگز از سئو داخل کشور یا محلی خود غافل نمی‌شوند؛ بلکه تنها تمرکز همیشگی از روی عرضه و معرفی خدمات به داخل از کشور برداشته می‌شود و همزمان بر برندسازی در سراسر دنیا تاکید می‌شود.

طبیعی است که برای بین‌المللی شده به سایت‌های چندزبانه نیاز داریم. بعد از احداث چنین سایت‌هایی روند معرفی آن‌ها به موتورهای جستجو و سپس کشورهای هدف آغاز می‌شود. برای آشنایی بیش‌تر با این شاخه از سئو، دعوت می‌کنیم مقدمه امروز را برای آشنایی دقیق‌تر با سئو بین‌المللی، روش‌ها و ضرورت توجه بدان از دست ندهید و در صورت تمایل شما رو به مطالعه 4 ترفند اقتصادی برای کاهش هزینه‌ها در سئو بین‌المللی دعوت می نمایم تا آشنایی بیشتری داشته باشید

ضرورت سئو بین‌المللی و روش‌های آن در بازار امروز

کسب وکارهایی که در حوزه صادرات فعالیت دارند خیلی خوب می‌توانند از فرصت سئو بین‌المللی به عنوان شانسی فراتر از مرزها بهره‌مند شوند. اما این بخش از سئو چه تفاوت‌هایی با روش‌های پیشین ما در سئو محلی یا اصول سئو در سال 2018 یا سال‌های قبل از آن دارد؟

مطلب پیشنهادی  Yoast SEO یا All in One SEO ؛ کدام یک برای سئو بهتر جواب می دهد؟

سئو بین‌المللی

تفاوت سئو بین‌‌المللی با سئو عادی ؟

بر خلاف آن چه که همیشه می‌بینیم، نسخه سایت بین‌المللی که قرار است از اصول بین‌المللی بهره‌مند شود نباید نسخه کپی و پیست شده سایت اصلی شما باشد. ترجمه و جای‌گذاری بخش‌های مختلف در سایت بین‌المللی اولین قدم در طراحی سایت است. هر زبان از سایت باید صرفا برای مخاطبانی که به همان زبان صحبت می‌کنند بهینه شود تا تجربه کاربری خوبی برای آن‌ها رقم بخورد.

اگرچه برای موفقیت در بازار بین‌المللی باید نگاهی کاملا مستقل به سایت خارجی زبان خود داشته باشید اما این موضوع نباید باعث شود از اجرا و بهینه‌سازی هر دو نسخه غافل بمانید؛ واگرنه در چشم بر هم زدنی سایت‌ها به رقابت با یکدیگر وارد شده و حتی ممکن است اصلا ایندکس نشوند!

بازار جهانی من برای شروع سئو بین‌المللی کجا است؟

هیچ کسی برای اولین بار که می‌خواهد در بازار خارجی قدم بردارد از بازدهی مطمئن نیست؛ خصوصا اگر این ورود بخواهد از دریچه اینترنت آغاز شود. شاید مشاهده آمار و گزارش‌های خرید و فروش و بازار مرتبط با فعالیت شما در این زمینه کمک کننده باشد.

نکات زیر به شما در اولویت ‌بندی بازار و انتخاب کشور مقصد برای شروع سئو بین‌المللی کمک می‌کند

  • وب سایت‌های مربوط به سازمان‌های دولتی با پسوند org یا gov معمولا آخرین اخبار تجارت بین‌المللی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهند
  • خیلی از کمپانی‌ها نظیر Internet World Stats ،Econsultancy ،McKinsey و eMarketer گزارش و اسناد مرتبطی با اوضاع کسب وکار در مناطق مختلف در بردارند

برای تمام کشورهای دنیا به سایت‌هایی با زبان همان منطقه نیاز داریم؟

قطعا بله. هر کشوری که مقصد تجاری شما شده است به سایتی اختصاصی نیاز دارد. در واقع بازار جهانی برای برخی از خدمات و کالاها آن قدر گسترده است که جای سرمایه‌گذاری را داشته باشد.

مطلب پیشنهادی  نحوه خواندن و آنالیز داده ها و گزارشات در کنسول گوگل ( بخش 2 )

سئو بین‌المللی

چه دامین‌هایی را در سئو بین‌المللی باید انتخاب کرد؟

شاید اگر این سوال در سال 2008 مطرح می‌شد پاسخ قطعی آن دامین ccTLD بود؛ اما اکنون در سال 2018 به نظر نمی‌رسد گوگل به دامین سایت‌هایی که در حوزه بین‌الملل فعال هستند تا این حد توجه داشته باشد. ( ccTLD مخفف Country Coded Top Level Domain و به معنی Domainهای سطح بالای کد کشورها می باشد)

هاست سایت‌ها در سطوح بین‌المللی چگونه باید باشد؟

موقعیت استقرار سایت یا هاست آن مهم‌ترین سیگنال در سئو بین‌المللی برای هدفگذاری جغرافیایی کاربران است. موقعیت هاست تاثیر زیادی روی سرعت بارگذاری صفحات دارد. مطمئن باشید که سایت انتخابی شما در کشور مقصد به خوبی جواب می‌دهد.

برای سئو بین‌المللی باز هم به گوگل متکی باشیم؟

اگرچه گوگل در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان پربازدیدترین موتور جستجو دنیا شناخته شده است اما در برخی از کشورهای جهان موتورهای جستجو محبوب‌تری از گوگل نیز وجود دارد. با توجه به هدف شما این گزینه ممکن است متفاوت باشد. اگر اهداف شما یکی از کشورهای زیر است لازم است به گزینه‌های محلی آن کشورها و موتور جستجوی جایگزین آن‌ها نیز توجه داشته باشید:

  1. چین و آسیای دور
  2. روسیه و کشورهای اروپا شرقی
  3. کره جنوبی

سئو بین‌المللی

ملزومات شروع سئو بین‌المللی چیست؟

مهم‌ترین مانع در گسترش و موفقیت سئو بین‌المللی منابع محلی است که در هر جای دنیا باز هم از سمت کشور مبدا باید تامین گردد. از این رو باید عوامل مختلفی نظیر منابع فنی، منابع مربوط به زبان هر سایت و در نهایت آنالیز داده‌ها در هر دو بخش یعنی کشور مبدا و کشور مقصد انجام شود.

آن چه که خواندید مقدمه کوتاهی بر سئو بین‌المللی و مقدمات شروع آن بود. سئو بین‌المللی هم نظیر سئو عادی اصول و روش‌های خاصی دارد که در مطالب آینده دیجی وردپرس قطعا بدان می‌پردازیم.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *