هر آن چه که باید درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه بدانید

خانه / سئو / آموزش سئو / هر آن چه که باید درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه بدانید
5 / 5
1
همه چیز درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه

هر آن چه که باید درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه بدانید

5 / 5
1

چندین سال پیش، قبل از این که موتورهای جستجو به پیشرفت و هوشمندی کنونی خود برسند امکان مخفی کردن کلمات در صفحات وجود داشت. به این شکل که وبمستر حتی کلمات کلیدی که به کسب وکار خود نامرتبط بود را در بخشی از متن صفحه برای کاربر مخفی اما برای موتور جستجو آشکار می‌کرد تا برای آن کلمه نیز در گوگل رتبه بگیرد و مطرح شود. در این روش حتی می‌شد بک لینک از سایت‌های نامرتبط را نیز مخفی کرد و به این وسیله رنکینگ را بهبود بخشید. متن‌های مخفی تکنیک بسیاری از سئوکاران از زمان گذشته بوده است. تکنیکی که مدتی است از انقضا آن می‌گذرد و اگر هنوز هم کسی از این متون استفاده می‌کند ناکارآمد است.

مخفی کردن محتوا که به cloaking متن نیز معروف است در واقع نشان دادن یک محتوا به دو شکل متفاوت با موتور جستجو و کاربر است. به این صورت که حتی با مخفی بودن متن از دید کاربر موتورهای جستجو قابلیت کراول کردن آن را داشته باشند.

با توجه به این که cloaking محتوا یک تکنیک سئو کلاه سیاه محسوب می‌شود تصمیم گرفتیم مطلب امروز را به تحلیل این روش و راه و روشی که سئوکاران کلاه سیاه بدین منظور استفاده می‌کنند بپردازیم. با دیجی وردپرس بمانید.

همه چیز درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه

اولین سوالی که در بحث متن‌های مخفی به ذهن می‌رسد این است که اصلا چرا از cloaking استفاده کنیم؟ این ترفند چه مزیت و نتایج زودبازدهی نسبت به روش‌های استاندارد کلاه سفید دارد؟

مطلب پیشنهادی  تاثیر ساختار سایت بر سئو ؛ عاملی که از چشم وبمستر دور می‌ماند

نمایش کلیدواژه‌های گسترده مخفی از کاربر به گوگل

در دنیا رقابت سالم محدوده‌ها و خط قرمزهایی وجود دارد. سایت‌هایی که سعی دارند از متن‌های مخفی برای بهبود رنکینگ سایت خود استفاده کنند در واقع از کلیدواژه‌هایی استفاده کردند که برخلاف سیاست‌های بازاریابی کسب وکارشان یا رویکردهای سئو تعیین شده توسط گوگل است. به علاوه در cloaking از کلماتی با ساختار املایی اشتباه نیز استفاده می‌شود که اگر قرار باشد به صورت عادی در متن هر پست گنجانده شود نتیجه عکس می‌دهد.

کلیدواژه‌های اسپم در هر صفحه

برخی از افراد در زمان گذشته تصور می‌کردند هر چه کلمه کلیدی در صفحه بیش‌تر باشد شانس بیش‌تری هم برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل خواهد داشت. از این رو کلمات کلیدی را به صورت مکرر و به اسپم استفاده می‌کردند.

پنهان‌سازی لینک‌ها

لینک‌بیلدینگ در سئو هنوز هم سیگنال مهمی در رنکینگ محسوب می‌شود. خیلی از سایت‌هایی که از متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه استفاده می‌کنند بک لینک‌هایی که از سایت‌های دیگر دریافت می‌کنند را به این شکل مخفی‌سازی می‌نمایند. علت آن هم این است که معمولا لینک‌ها از مطالب غیرمرتبط به سایت وارد می‌شوند و این از دید سئو قانونی نیست.

گوگل این استراتژی را در سئو نمی‌پسندد؛ چون رنک سایت نه به خاطر کیفیت و کاربرپسندی مطالب بلکه صرفا به دلیل دور زدن الگوریتم‌های گوگل به دست آمده است.

همه چیز درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه

کاربردهای قانونی متن‌های مخفی در سئو

گوگل به کارگیری این متن‌ها را در برخی از شرایط خاص قانونی می‌داند و از این روی متن‌های مخفی همیشه در سئو کلاه سیاه به کار نمی‌روند. برخی از دلایلی که استفاده از متن‌های مخفی را برای موجه می‌کنند عبارتند از:

عناصر ناوبری سایت

انبوه لینک‌ها در منوهای آبشاری، منوهای کشویی و برگه‌هایی که بخشی از ناوبری را در طراحی و چیدمان سایت تشکیل می‌دهند ظاهری غیرمعمول و زشت را به این صفحه می‌دهد. معمولا در صفحه ابتدایی محتوا از دید کاربر پنهان می‌شود تا ظاهر بهتری را مشاهده کند.

مطلب پیشنهادی  7 حقیقت خواندنی درباره رتبه صفحات سایت و افزایش آن ها

قانون اصلی در صفحه ناوبری برای مخفی کردن متون از دید کاربر در سئو این است که به او روش آشکار کردن متون مخفی را نیز نشان داده باشیم. دکمه، فلش یا نشانه لینک داری در صفحه می‌تواند راهنما خوبی برای نمایش کامل محتوا به کاربر باشد.

محتواهای پولی

گوگل به سایت‌هایی که محتوا خود را در ازا دریافت اشتراک ماهانه به کاربران ارائه می‌دهد اجازه مخفی‌سازی آن‌ها را می‌دهد. در چنین حالتی سایت می‌تواند محتوا را در یک لحظه به کاربر نشان دهد؛ اما به محض این که قصد اقداماتی را روی محتوا داشته باشد آن را از دید او مخفی ساخته و پیغام خرید اشتراک نمایش داده شود.

همه چیز درباره متن‌های مخفی در سئو کلاه سیاه

چه طور متن‌های مخفی را در صفحات مختلف شناسایی کنیم؟

رقبا معمولا با استفاده از ترفندهای زیر متون مخفی را به کار می‌برند:

متن‌های همرنگ با پس زمینه

این ترفند قدیمی و ساده‌ترین روش استفاده از متن‌های مخفی است. اگر کاربر بخش موردنظر را هایلایت کند یا همزمان از کلیدهای ترکیبی CTRL+A استفاده نماید متن مخفی شده آشکار می‌شود.

متن‌های مخفی CSS

با تنظیمات خاص CSS مثلا تعیین و تنظیم شاخصه‌های display:none ،visibility:hidden ،height:0 ،width:0، text-spacing:-1000 می‌توان نمایش متن را از دید کاربران پنهان نمود.

نحوه مقابله و گزارش متن‌های مخفی در سایت‌های رقیب

امکانات گوگل نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است؛ اما خب همه چیز هنوز برای کاربران کاملا ایده‌آل نشده است. چنان چه که سایت‌های زیادی با همین ترفند رتبه برتر گوگل هستند و سایت‌هایی که هرگز از سئو کلاه سیاه استفاده نکرده‌اند در قعر لیست قرار دارند!

با این حال گوگل صفحه‌ای برای گزارش اسپم تحت عنوان Google spam report دارد که می‌توان صفحات را برای بازبینی توسط گوگل گزارش داد. فراموش نکنید که گزارش شما به معنا پایین آوردن صفحه از نتایج نیست؛ بلکه تنها تلنگری به گوگل برای بررسی بیش‌تر می‌باشد!

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *