چگونه خود را از خشم و پنالتی‌ های گوگل نجات دهیم؟

خانه / سئو / آموزش سئو / چگونه خود را از خشم و پنالتی‌ های گوگل نجات دهیم؟
5 / 5
1
پنالتی‌ های گوگل و شیوه برطرف کردن آن
پنالتی‌ های گوگل و شیوه برطرف کردن آن

چگونه خود را از خشم و پنالتی‌ های گوگل نجات دهیم؟

5 / 5
1

گاهی خشم برخی خطرناک تر از چیزی است که فکرش را می کردیم. نشانه ها و عواقب این خشم لزوما آن چیزی نیست که همیشه انتظارش را داشته ایم. نمونه بارز آن خشم گوگلی است. اصلا تا به حال به این فکر کرده اید وقتی که خلاف مقررات گوگل وب سایت خود را بنا می نهید و بدون توجه به استانداردهای آن محتوا خود را نشر می دهید گوگل چه طور به این کنش شما واکنش نشان می دهد؟ قطعا گوگل در برابر این رفتار ما پاسخ خوبی دارد. پاسخ منطقی و گاهی دندان شکن که اهل وب و سئو آن را با عنوان پنالتی‌ های گوگل می شناسند.

در چنین مواردی چه طور باید با خشم گوگل رو به رو شد؟ مصالحه را ترجیح می دهید یا فرار؟ فکر می کنید فرار از پنالتی های گوگل اصلا فایده ای هم دارد؟ وقتی که پنالتی های گوگل در جواب بی توجهی های شما یک سایت را به شدت با افت رو به رو کرد فعالیت دوباره فایده ای هم دارد؟

از آن جایی که اغلب وب سایت ها عمدتا به صورت ناخواسته با چپنین وضعیتی رو به رو می شوند آموزش سئو  امروز ما پکیج کاملی است تا بتوانید از این پس به سادگی خود را از شر خشم و پنالتی های گوگل نجات دهید.

آشنایی با پنالتی‌ های گوگل و شیوه برطرف کردن آن ها

الگوریتم را هرگز نباید با پنالتی‌ های گوگل اشتباه گرفت. در تعریف الگوریتم هایی مثل پاندا و پنگوئن می خوانیم این بسته ها مجموعه ای از قوانین و حساب کتاب های از پیش تعیین شده توسط گوگل هستند که به صورت خودکار ما را به نتیجه مطلوب هدایت می کنند. مثلا برخی سلامت و اعتبار صفحات اینترنتی و برخی سایت هایی را که با تکنیک کلاه سیاه اقدام به افزایش لینک های خود می کنند (الگوریتم پنگوئن) ارزیابی می نمایند. دست آخر هم گوگل به هر یک از سایت هایی که به استاندارد های مشخص رسیده باشد جایزه می دهد.

مطلب پیشنهادی  با سئو منفی بنیان سایت وردپرس خود را به آتش نکشید!

گوگل ارتش بزرگی را استخدام کرده است که از آن ها برای آنالیز و رتبه دهی سایت ها استفاده می کنند و در این راه علاوه بر این که به وب سایت های مشخص جایزه می دهد وب سایت های خاطی را هم با پنالتی های خاصی مورد جریمه خود قرار می دهد.

پنالتی‌ های گوگل

پنالتی های دستی در مقابل پنالتی های الگوریتم

در بحث سئو و برای برطرف کردن پنالتی های گوگل اولین گام شناخت منشا این پنالتی است. وقتی که به خاطر نادیده گرفتن به روزرسانی های الگوریتم های مختلف در جایگاه اشتباهی که هیچ گاه انتظارش را نداشته ایم قرار می گیریم باعث می شود حس کنیم پنالتی های گوگل شامل حال ما شده است؛ چون نتیجه کاملا مشابه است و کاهش بازدید و ترافیک طبیعی سایت را به دنبال دارد.

درک تفاوت این که سایت ما با پنالتی های دستی مورد خشم گوگل قرار گرفته است یا فقط تحت تاثیر الگوریتم های گوگل قرار گرفته ایم بسیار مهم است. مهم ترین تفاوت برای تشخیص منشا این پنالتی و این که به صورت دستی حاصل شده یا به خاطر الگوریتم ها بوده است یک چیز است: نیاز به تعامل مستقیم با گوگل برای برطرف کردن این مشکل!

پنالتی‌ های گوگل

وب سایتی که پنالتی‌ های گوگل را به صورت دستی دریافت می کند از طرف گوگل در کنسول گوگل پیغامی دریافت می کند. مدیر سایت از طریق فرمی به نام reconsideration request در کنسول گوگل موظف است منشا این مشکل را با گوگل در میان بگذارد تا از شر پنالتی های گوگل خلاص شود.

مهم ترین پنالتی های گوگل

پنالتی کلاکینگ

کلاکینگ فرآیند جالب و پیچیده ای است. در کلاکینگ صفحه ای از سایت که به گوگل عرضه می شود با آن چه که کاربر مشاهده می کند متفاوت است. در این مواقع به نظر می رسد که منشا مطالب متفاوت است و فقط عناوین است که باعث این تشابه شده؛ در حالی که در اصل فقط یک مطلب باید وجود داشته باشد.

رفع پنالتی کلاکینگ

  1. مسیر Google Search Console > Crawl > Fetch as Google باید طی شود تا صفحه ای که تحت تاثیر این پنالتی قرار دارد تشخیص داده شود
  2. صفحات و محتوایی که به گوگل و به کاربر به صورت متفاوت نشان داده می شوند باید تشخیص داده شوند
  3. ریدایرکت ها باید کاملا تشخیص داده شوند و در این راه نیاز است مقاصد نامشخصی که ممکن است کاربر بدان هدایت شوند شناخت
مطلب پیشنهادی  نیم نگاهی بر عناصر کلیدی سئو در محتوا متمرکز بر مشتری

پنالتی‌ های گوگل

پنالتی تصاویر کلاک شده

کلاکینگ نه فقط به صفحات بلکه تمام بخش های یک سایت از جمله تصاویر را نیز شامل می شود. این تصاویر:

  1. معمولا اشتباهی به جا تصاویر دیگری به کاربر نمایش داده می شوند
  2. با تصاویری که در سایت بارگذاری شده اند تفاوت دارند
  3. کاربران را به جای رساندن به تصویر اصلی ریدایرکت می کنند

رفع پنالتی تصویر کلاک شده

فرم reconsideration request را تکمیل کرده و به گوگل همان تصویری که کاربر می بیند را نشان دهید

پنالتی سایت هایی که هک می شوند

سیستم های مدیریت محتوایی نظیر وردپرس که با تمام امکاناتشان از نظر امنیتی چندان قابل اعتماد نیستند ممکن است به سادگی هک شوند. هر چند که با به کار بستن تمهیدات امنیتی می توان این وب سایت ها را حفظ کرد اما سهولت دسترسی به این CMS باعث می شود که هکر ها با دسترسی به آن ها محتوا و تصاویر موجود را کلاک کنند. در چنین مواقعی رفع خطا خیلی دشوار می شود و باید هزینه پنالتی‌ های گوگل را در این باره متحمل شد.

پنالتی‌ های گوگل

زمانی که یک سایت با این مشکل درگیر شود گوگل در صفحه مربوط به آن به کاربر خطا سایت هک شده را نشان می دهد. برای این که این تصور را از ذهن گوگل خارح کنیم و نگذاریم به کاربران پیغام سایت هک شده را نشان دهد باید:

  1. ابتدا مشکل ایجاد شده را با مدیر هاست مطرح کرده و از او بابت نقص امنیتی توضیح بخواهید
  2. سایت خود را از همین حالا شروع به ایمن سازی کنید
  3. از کنسول گوگل برای شناخت نوع هک سایت بهره بگیرید
  4. با پر کردن فرم Request a review گوگل از او بخواهید تا سایت شما را به رسمیت بشناسد و تصور نکند هک شده است

پنالتی های زیاد دیگری هم وجود دارد که سایت را به هر جهت تحت تاثیر خود قرار می دهند. مهم ترین آن پنالتی مربوط به لینک هایی است که از سایت های دیگر وارد سایت شما می شود و قطعا نیاز به بازبینی دارند.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *