پرش سه گام در سئو از طریق تولید لینک های داخلی کاربرپسند!

خانه / سئو / آموزش سئو / پرش سه گام در سئو از طریق تولید لینک های داخلی کاربرپسند!
5 / 5
1
کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

پرش سه گام در سئو از طریق تولید لینک های داخلی کاربرپسند!

5 / 5
1

تمام تصمیم های ما شامل دوراهی هایی می شوند که با وجود آن ها تصمیم گیری تقریبا مشکل و طاقت فرسا می شود. مثل دو راهی کار، تحصیل، انتخاب شغل و…اما امیدواریم هرگز در دوراهی های سئو گیر نکنید؛ خصوصا وقتی که این دو راهی بر سر انتخاب و تمرکز روی یکی از این دو گزینه باشد: بک لینک یا لینک های داخلی ؟

اگرچه بک لینک های با کیفیت همه دنیای یک وردپرس کار هستند و وبمستران برای بهبود رتبه سایت خود قطعا به بک لینک هایی از سایت های معتبر وابسته هستند اما مشاهده چندین مطلب در وب سایت هایی که شدیدا روی بازاریابی محتوا تمرکز کرده اند ما را با واقعیت تلخی رو به رو کرد. این که تاکید بیش از حد روی بک لینک محتوا وب سایت ما را به محتواهایی کم ارزش تبدیل نموده است. محتواهایی که در آن ها نه اثری از لینک های داخلی است و نه رجوع به مطالب دیگر سایت که به نحوی به موضوع ربط دارند.

اگر تا کنون صرفا مشغول رسیدگی و خرید بک لینک بوده اید این مطلب فرصت خوبی است تا به اهمیت لینک های داخلی در سئو پی ببرید و بیاموزید چه طور به وسیله این لینک ها می توان پرش سه گام در سئو و رتبه سایت داشت!

کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

لینک های داخلی در سطح های بالاتر به شرطی که با استانداردهای موجود طراحی شده باشند همزمان UX (تجربه کاربری) و سئو سایت را به دنبال دارند. ابتدا لازم است به برخی از کاربردها و مزایا لینک های داخلی در هر سایت بپردازیم:

  1. لینک های داخلی گذرگاهی از صفحات جدید به سمت مطالب یا صفحاتی هستند که اکنون جایگاه پررنگی نزد موتور جستجو ندارند
  2. لینک های داخلی به دسته بندی منظم صفحات سایت بر حسب کلمات کلیدی، انکرتکست ها یا URL های آن ها کمک می کند
  3. لینک های داخلی ناوبری مستقلی هستند که فرصت تعامل کاربران را دو برابر می کنند
  4. لینک های داخلی کلیدواژه هایی در لباس انکرتکست هستند. بنابراین کاربر خیلی راحت تر می تواند آن ها را ببیند و با توجه به نیازهایش روی آن کلیک نماید
  5. لینک های داخلی ساختار سئو سایت را معماری می کنند و ارتباط سایت را با موتورهای جستجو تقویت می کنند
مطلب پیشنهادی  چرا با وجود پنالتی نبودن در گوگل، با افت شدید رتبه سایت رو به رو هستیم؟

کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

خط قرمزها در تولید لینک های داخلی!

اگرچه لینک های داخلی همیشه تاثیر مثبت داشته اند (در صورتی که به درستی تولید شوند) اما موارد استثنائی اندکی وجود دارد که باید از لینک دادن به آن ها بین مطالب سایت بپرهیزیم:

  1. لینک های داخل برخی از صفحات که در فایل robots.txt توسط خودتان disallow شده اند
  2. لینک های موجود در باکس جستجو داخلی سایت یا مثلا فرم ورود/ ثبت نام
  3. لینک های صفحاتی که خودشان بیش از 150 لینک در بردارند

لینک داخلی چه طور روی تجربه کاربری اثر می گذارد؟

لینک های داخلی علاوه بر این که در موضوع سئو اهمیت زیادی دارند UX سایت را متحول می کنند. لینک های داخلی در حکم منوهای کشویی هستند که کلیک روی آن ها ما را با دنیا دیگری (زیرمنوهای دیگری) رو به رو می سازد. در تولید لینک های داخلی متن جایگزین اهمیت زیادی دارد. متن جایگزین همان برچسب یا نماینده لینکی می باشد که قرار است کاربر با دیدن آن برای کلیک روی لینک ترغیب گردد.

کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

در صورتی که صفحات خاص و مفیدی برای کاربران دارید اما این صفحات فاقد هرگونه لینک داخلی هستید به ناچار فقط باید چشم انتظار ترافیک ارگانیک باشید. (ترافیکی که گوگل به سمت سایت شما به صورت طبیعی هدایت می کند) در صورتی که لینک های داخلی مفیدی در صفحات مختلف سایت تولید کرده باشید کاربران از راه های میانبر بهتری به مطالب داغ شما دست می یابند!

لینک های داخلی؛ ابزارهای بی خطر سئو

بر خلاف بک لینک هایی که سو مدیریت آن ها مستقیما روی رتبه سایت اثر می گذارد لینک های داخلی تاثیر مستقیمی در سئو ندارند و استفاده از آن ها دقیقا مثل کبریت بی خطر می باشد. با این حال استفاده از این پیوندها چرخه جریان بک لینک ها را از یک صفحه به صفحه دیگر افزایش می دهد.

مطلب پیشنهادی  3 ابزار کلیدی برای آنالیز بهتر اطلاعات کنسول جستجو گوگل

کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

ساختار بهینه، استاندارد و موثر لینک های داخلی

در تولید لینک های داخلی همواره باید به موارد زیر توجه نمود و این پیوند ها را با توجه به این فاکتورهای ایجاد کرد:

معماری لینک های سایت

ساختار لینک های سایت باید در فرم یک هرم باشند. به این شکل که صفحه اصلی در گوشه سمت راست (در زبان اصلی) قرار گرفته و باقی منوها و زیرمنوها زیر آن درج می شوند. در لینک سازی هدف کاهش لینک ها در صفحه اصلی است. صفحه اصلی هر سایت قلب آن سایت است و عمده بک لینک ها به سمت این صفحه سرازیر می شوند. تمام مطالب سایت با توجه به معماری کلی باید بین دو تا سه لینک داخلی از صفحه اصلی سایت در بهترین حالت دریافت نمایند.

کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

لینک های داخل محتوا

مطالب نه فقط بهترین ابزار برای قرار دادن لینک های داخلی بلکه بهبود همان تجربه کاربری یا UX هستند. قرار دادن این لینک ها در محتوا به نحوی به کاربر می گویند که از سایت خارج نشود؛ چون مطالب خیلی بهتری در انتظار او می باشد.

برای بهبود رتبه سایت و کاهش نرخ پرش سایت لازم است هر صفحه سرعت بارگذاری کافی داشته باشد تا کاربر بابت کلیک کردن روی لینک های داخلی پشیمان نشود.

موقعیت هایپرلینک ها در هر صفحه

جایگاه مهم ترین لینک های داخلی هر سایت در صفحه اصلی، منوها و سایدبار آن است. در مطالبی که به تدریج ارزش و اعتبار آن نسبت به صفحه اصلی کاهش یافته است لینک دادن به سایر مطالب کفایت می کند.

کاربرد و نحوه استفاده از لینک های داخلی در سئو

در فوتور یا سایدبار بهتر است به خدمات یا محصولات اصلی لینک داده شود. قرار دادن لینک ها در پایان مطلب یا سایدبار علاوه بر این که سیگنال مثبتی به سمات گوگل محسوب می شود کاربران را به تعامل تشویق می نماید.

ارتباط لینک ها

اساسی ترین عنصر لینک سازی 101 یا لینک های داخلی 101 ارتباط می باشد. باید مطمئن بود که انکرتکست عنوان صفحه ورود یا صفحه اصلی را در قالب لینک به خوبی منعکس می کند. بی ارتباطی لینک ها به مطلب مقصد یا تشابه انکرتکست ها باعث می شود لینک های داخلی سایت اسپم تلقی شوند.

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *