5 دیدگاه جالب درباره نحوه رتبه بندی سایت‌ ها توسط گوگل

خانه / سئو / آموزش سئو / 5 دیدگاه جالب درباره نحوه رتبه بندی سایت‌ ها توسط گوگل
5 / 5
1
5 دیدگاه در باب رتبه بندی سایت ها در گوگل

5 دیدگاه جالب درباره نحوه رتبه بندی سایت‌ ها توسط گوگل

5 / 5
1

الگوریتم های گوگل همچون قوانین اجتماعی تبیین شده اند تا تا باری از دوش کاربران بردارند و مشکلی از آن ها حل کنند. شاید به همین دلیل باشد که کنسول جستجو گوگل معرفی شد یا امکاناتی مثل تنظیمات محلی جستجو گوگل به کمک کاربران و وبمستران شتافتند. به واسطه همین امکانات، یک رابطه نامحسوس بین جستجوهای هدف کاربران و رتبه بندی وب سایت ها به وجود می آید که به سئو معنا و مفهوم می بخشد. این وسط یک سوال اساسی پیش می آید: نحوه رتبه بندی سایت ها توسط گوگل چه طور است؟ چه سیاستی برای رنکینگ میلیون ها سایتی که در رقابت با یکدیگر هستند وجود دارد؟

دیدگاه های زیادی پیرامون عملکرد گوگل وجود دارد. برخی کاربران را مبنا رنکینگ قرار می دهند و برخی دیدگاه جانبدارانه ای نسبت به این رتبه بندی دارند. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با ساز و کار و گوگل و این که چه طور تلاش های شما در راستا سئو منجر به رتبه بندی می شود این مطلب را از دست ندهید.

5 دیدگاه در باب رتبه بندی سایت ها در گوگل

می خواهید بدانید تمام وسواس های شما در استفاده اصولی از تگ های سئو، انتخاب کلمات کلیدی، گزینش خاص تبلیغات برای نمایش در سایت و…چه طور قرار است توسط گوگل ارزیابی شود؟ همراه ما باشید.

5 دیدگاه در باب رتبه بندی سایت ها در گوگل

دیدگاه اول: رتبه بندی طبق مقاصد اکثر کاربران

یکی از مشکلات گوگل در نمایش سایت ها به کاربران، کلماتی است که به صورت مکرر جستجو می شوند و اتفاقا سایت های بسیاری در بردارنده آن ها می باشند. گوگل این مشکل را با رتبه بندی سایت ها طبق مقاصد اکثر کاربران برطرف کرده است. یعنی سایت هایی که بیشترین ورودی را داشته اند در صدر قرار می گیرند.

به یک مثال ساده در این باره توجه کنید. جگوار هم نام یک حیوان است و هم نام یکی از مدل های خودرو محبوب در آمریکا. اگر 45 درصد جستجوها در گوگل برای جگوار، مرتبط با نام خودرو باشد و 30 درصد سایر جستجوها برای آشنایی با این حیوان باشد، گوگل بلافاصله بعد از تایپ جگوار توسط شما به واسطه تجربه ای که از جستجوهای دیگر کاربران داشته است خودرو را در نتیجه اول نشان داده و به حیوان جگوار در نتیجه دوم به بعد می پردازد.

مطلب پیشنهادی  مهم ترین صفحات سایت که در سئو تاثیرگذارتر هستند کدامند؟

دیدگاه دوم: بی توجهی گوگل به لینک ها در رتبه بندی

دیدگاه دوم در رتبه بندی سایت ها می گوید که برندهای مختلف لزوما به واسطه به کار گرفتن لینک های مختلف در صفحاتشان در گوگل رتبه یک نمی شوند. به زبان دیگر ممکن است یک سایت با لینک های فراوان از سایت های دیگر تصور کند قرار است در رتبه اول جای گیرد؛ اما تا زمانی که کاربران با رفتار خود به گوگل نشان ندهند که این محبوبیت در واقعیت وجود دارد یا نه، این سایت در رتبه اول قرار نمی گیرد.

دیدگاه سوم: نتایج جستجو، نشانگر محبوبیت مطالب به گوگل

تا به حال شده در راهروهای یک فروشگاه بزرگ راه بروید و ناگهان متوجه شوید در یک قفسه چه قدر زیاد،بسته بندی های غلات وجود دارد؟ این دقیقا همان چیزی است که در کسب رضایت کاربران رخ می دهد. کاربران در گوگل انتظار دارند انبوهی از بسته های غلات را در راهرورهای گوگل مشاهده کنند. آن ها فقط به این طریق راضی می شوند!

گوگل نیز دقیقا همین سیاست را در رتبه بندی سایت ها دارد. معتقدان به دیدگاه سوم بر این باور هستند که گوگل نتایجی را به کاربران نشان می دهد که بر اساس ارزیابی های خودش فکر می کند کاربر را کاملا ارضا می کند، نتایج را در اختیار او قرار می دهد و رضایت او را جلب می کند. این نتیجه گاهی می تواند نمایش یکی سری لینک های کامل برای دانلود یک فیلم باشد و گاهی نژادپرستانه و خشنوت آمیز.

5 دیدگاه در باب رتبه بندی سایت ها در گوگل

مثلا در سال 2009 گوگل از کاربران خود بابت نمایش مطلبی که در آن به تشابه باراک اوباما به میمون سخن گفته شده بود از کاربرانش عذرخواهی کرد. اما در حقیقت گوگل در این باره تقصیری نداشته است و تنها طبق الگوریتم های خود عمل کرده است! به این شکل که این مطلب برای اکثر کاربران محبوب تر بوده و بنابراین بیشتر نمایش داده شده است.

مطلب پیشنهادی  نحوه خواندن و آنالیز داده ها و گزارشات کنسول گوگل (1)

دیدگاه چهارم: عملکرد جانبدارانه گوگل در رتبه بندی

برخی معتقدند که گوگل در نمایش نتایج جانبدارانه عمل می کند و با نگاهی مختصر به نتایجی که خصوصا در میان وب سایت های انگلیسی زبان می بینیم واقعا می توان به این نتیجه رسید. کافی است موزیک ویدیو یک خواننده معروف را در گوگل جستجو کنید و ببینید اولین نتیجه در جستجوها، ویدیو آن در وب سایت یوتیوب می باشد.

اگرچه گوگل در نمایش یوتیوب در نتایج جانبدارانه عمل می کند اما این جانبداری بر اساس محبوبیت یوتیوب است. یوتیوب بازدیدکننده های زیاد دارد و واقعا بین کاربران محبوب می باشد.

دیدگاه پنجم: رتبه بندی بر اساس داده های هر کلیک

در بررسی نتایج و ارائه آن ها به کاربران این بار مطابق با دیدگاه پنجم به نتیجه جالبی می رسیم. به این شکل که گوگل در رتبه بندی سایت ها، بر اساس داده های به دست آمده از هر کلیک عمل می کند. وقتی که یک کاربر روی یک نتیجه کلیک می کند و وارد می شود، گوگل این کلیک را به عنوان یک نشانه مثبت نسبت به کلمه کلیدی وارد شده تلقی می کند. یعنی این کلیک ها نیستند که باعث رتبه بندی سایت ها یکی بعد از دیگری می شوند؛ بلکه داده هایی هستند که گوگل از اقدامات کاربران به دست می آورد.

گوگل برای نتیجه گیری بهتر از تکنولوژی Viewport Time برای سایت ها استفاده می کند تا به خوبی سطح رضایت کاربران را از کلیک روی یک مطلب ارزیابی نماید.

5 دیدگاه در باب رتبه بندی سایت ها در گوگل

سخن آخر:

با توجه به دیدگاه های متعدد و عوامل موثر در سئو سایت، هر وبمستر باید از این پس روی فاکتورهای زیر برای رتبه بندی بهتر سایت خود تمرکز کند:

  • درک نتیجه مدنظر کاربر از جستجو
  • تولید محتوا بر اساس مقاصد اکثریت کاربران
  • درک شهرت و محبوبیت یک نوع محتوا برای کاربر
اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *