با افت رتبه سایت مواجه شدید؟ سریعا این 10 کار را انجام دهید!

خانه / سئو / آموزش سئو / با افت رتبه سایت مواجه شدید؟ سریعا این 10 کار را انجام دهید!
5 / 5
1
چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

با افت رتبه سایت مواجه شدید؟ سریعا این 10 کار را انجام دهید!

5 / 5
1

ناگوارترین خبری که ممکن است یک وبمستر بشنود افت رتبه سایت است. درآمدزایی مستقل شما از سایت و خدماتی که ارائه می دهید به کنار؛ تصورش را بکنید شما چندین تبلیغ را به شرط نگه داشتن رتبه سایت در سطح مشخصی پذیرفته اید. به محض این که وضعیت سایت شما جا به جا شود اولین کسانی که معترض می شوند وب سایت هایی هستند که تبلیغات خود را به شما سپرده اند و اعتماد کرده اند. در این حالت جستجو در گوگل هم شما را به جوابی نمی رساند؛ چون قطعا هر عاملی که باعث تنزل رتبه سایت شما شده است انحصاری است و نمی توان با قضاوت های عمومی و از راه دور باعث و بانی این رخداد را کشف کرد.

هر چند که افت رتبه سایت درد مزمنی است که التیام آن زمان می برد اما نیازی نیست خود را زیادی نگران کنید. همیشه راه های سریع تر و موثرتری هم وجود دارد که زودتر شما را به جواب می رساند؛ به شرط آن که بلافاصله بعد از این که متوجه شدید سایت شما درگیر شده است آن ها را انجام دهید.

لیست کوتاهی از این کارها پیش روی شما است؛ اگر شما هم شاهد افت رتبه سایت خود هستید آن ها را دریابید!

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

توصیه می کنیم ترفند هایی که قبلا برای بازگردانی SEPR سایت بعد از افت رنک سایت معرفی کردیم یک بار مرور کنید و سپس از راهنما زیر برای بهبود رتبه سایت خود استفاده نمایید.

سرکشی کدهای وضعیت HTTP

در تعریف این کدها آمده است: هنگامی که با استفاده از پروتکل HTTP مشغول وبگردی هستیم با هر URL یا آدرس اینترنتی که از طریق مرورگر خود از سرورهای متفاوت درخواست می کنیم، کدهایی در زمینه بین مرور گر ما و سرور انتقال می یابد که به آنها در اصطلاح کدهای وضعیت HTTP  می گویند. در واقع کدهای وضعیت نشانگر ارتباط موفقیت آمیز سایت با سرور هستند و نشان می دهند درخواست HTTP موفق است.

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

کد استاندارد HTTP با عدد 200 نشان داده می شود. اگر می خواهید بدانید درخواست شما با موفقیت ارسال می شود می توانید از ابزارهایی مثل HTTP Status Code Checker استفاده کنید.

سایت من کراول می شود؟

Robots.txt فایلی متنی است که در دایرکتوری وب سرور شما وجود دارد. با تغییر و تحول در این فایل می توان کاری کرد که گوگل برخی از پست ها مثلا مطالبی که دو نسخه از آن ها در سایت وجود دارد را ایندکس نکند.

مطلب پیشنهادی  لینک نوفالو چیست و چه تفاوتی با لینک فالو دارد

حالا اگر احیانا شما هم این فایل را دستکاری کرده اید امکان این وجود دارد که مطالب از دید گوگل بازمانده باشند و نهایتا منجر به افت رتبه سایت شما باشد. ابزار سئو پیشنهادی ما در این مواقع Robots Testing Tool است که این فایل را به صورت خودکار بررسی می کند. ناگفته نماند؛ حتما از آموزش بهینه سازی robots.txt برای ارتقا سئو سایت خود استفاده نمایید.

آزمایش مبانی سئو در سایت

برخی از فاکتورهای اساسی در سایت وجود دارند که جز مبانی سئو هستند. مثلا تگ ها، توضیحات متا ( با اهمیت خیلی کم تر) و سرتیتر هایی که باید به صورت استاندارد به کار برده شوند. به دلیل این که افزونه هایی مثل افزونه Yoast SEO برای مدیریت ساده عناوین و تگ ها وجود دارند توصیه می کنیم همین حالا سیستم مدیریت محتوا خود را به وردپرس تغییر دهید. اگر هم وردپرسی هستید امکانات افزونه های سئو خود را دریابید!

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

تگ های H1 را هم در صفحه اصلی چک کنید.

چک کردن کنسول گوگل

خوشبختانه گوگل در ارتباط با انتظاراتش خیلی شفاف عمل می کند و هر آن چه که برای یک سایت رخ می دهد را در کنسول به نمایش می گذارد. وارد حساب خود شوید و مسیر Crawl > Crawl Errors را از داشبورد طی کنید. در این بخش خطاها به خوبی مشخص شده است.

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

برای چک کردن خطاها نقشه سایت هم ابزار خوبی است. ردیابی URL های ایندکس شده بر اساس آن چه که در وردپرس منتشر شده است مشخص می کند که چه مطالبی از قلم افتاده است و چه مطالبی به خوبی توسط موتور جستجو دیده شده است. در صورتی که اعداد و ارقام با هم همخوانی ندارد به این معنا است که برخی از صفحات مهم است توسط ربات های گوگل بلاک شده اند.

مطلب پیشنهادی  8 فاکتوری که نشان می دهد روش های سئو سایت شما اشتباه بوده است

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

تست سرعت سایت

هر چه قدر هم که شما تجربه خوبی از باز کردن صفحات مختلف داشته اید باز هم امکان دارد کاربران دیگر به اندازه شما در مشاهده صفحات راضی نباشند! خب برای عیب یابی و تست سرعت می توان خیلی راحت از ابزارهای وردپرسی کمک گرفت. ابتدا با سرویس PageSpeed Insights گوگل سرعت سایت خود را بسنجید. در این میان گوگل ارزیابی مختصری از سرعت خواهد داشت و به شما می گوید چه طور می توانید این مقدار را افزایش دهید. افزونه وردپرس WP Rocket پیشنهاد قطعی ما برای افزایش سرعت وردپرس در حد جت است!

بازبینی نسخه موبایل

حالا که ترجیح اول گوگل ایندکس موبایل و سپس نسخه دسکتاپ سایت می باشد خیلی مهم است که کل سایت به لحاظ بصری در گوشی های مختلف شسته رُفته و تکمیل به نمایش گذاشته شود. سوال مشترک بسیاری از وبمستران این است که چه طور بفهمیم ناسازگاری نسخه موبایل سایت باعث افت رتبه سایت ما شده است؟

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

بدین منظور سایت خود را از طریق تست آنلاین و رایگان Mobile-Friendly Test گوگل اجرا کنید. این سرویس به خوبی تشخیص می دهد چه عاملی باعث و بانی افت سرعت و به دنبال آن افت رتبه سایت بوده است. مثلا اعلام می کند که برای بهبود سرعت سایت پنجره های پاپ آپ حذف گردند یا این که محتوایی که غیرقابل نمایش شده است از میان سایر مطالب سایت حذف شود.

آمارگیری بک لینک ها

بی توجهی به بک لینک ها یکی از عوامل اصلی سئو منفی وردپرس می باشد. همان طور که قبلا گفته شد ابزارهایی مثل Ahrefs،Majestic و Open Site Explorer به صورت رایگان نشان می دهند چه سایت هایی به شما لینک داده اند. به این ترتیب صاحب سایت قادر است لینک هایی که از سایت های معتبر وارد شده اند را افزایش دهد یا این که سایت های اسپم را به کلی از پروفایل بک لینک خود حذف نماید.

چه کارهایی بعد از افت رتبه سایت خود انجام دهیم؟

اشتراک گذاری

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگر توهین و اهانت نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *